Predicția sumbră a lui Carmen Harra pentru 2022: „Karma se repetă”

Predicția sumbră a lui Carmen Harra pentru 2022: „Karma se repetă”
Predicția sumbră a lui Carmen Harra pentru 2022

Ce predicție sumbră a făcut Carmen Harra pentru anul 2022. Faimoasa prezicătoare a anunțat schimbări dramatice la nivel de politică internațională, cu implicații extrem de mari. Iar cum toată lumea vorbește acum despre un eventual conflict în jurul Ucrainei, de peste Ocean, Carmen Harra și-a enunțat previziunile legate de un posibil război.

Predicția sumbră a lui Carmen Harra pentru 2022

Carmen Harra vine cu noi previziuni, însă de această dată legate de politică externă. Ea este de părere că Rusia va ataca Ucraina, iar evenimentul va lua proporții de amploare. Ea mai spune că președintele SUA, Joe Biden, nu îl va împidica pe Putin să își ducă la cale un plan mai vechi al său, devenind astfel prima bătălie reală de după al Doilea Război Mondial.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el…

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…”, a spus Carmen Harra la Antena 3.

„Prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial”

Celebra prezicătoare de peste Ocean a mai susținut că și alte țări se vor implica în acest conflict dintre Rusia și Ucraina și vor urma multe consecințe de ordin politic și economic.

„De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație șamd”, mai explicat Carmen Harra la postul de televiziune menționat.

Carmen Harra a făcut, la începutul acestui an și alte preziceri, despre care poți afla AICI. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI