Prăjitura care i-a adus unui bărbat 4 milioane de euro. Cum a fost posibil așa ceva

Prăjitura care i-a adus unui bărbat 4 milioane de euro. Cum a fost posibil așa ceva
Cum a câștigat un bărbat o mică avere

Un bărbat a reușit să se îmbojățească cu ajutorul unei prăjituri. Bărbatul a început totul dintr-o joacă, astfel că nu se aștepta să primească suma de 4 milioane de euro, mai ales pentru nu a făcut eforturi uriașe. Povestea lui este absolut uluitoare, ținând cont că totul s-a întâmplat când i-a surâs norocul.

Cum a câștigat un bărbat 4 milioane de euro

Gabriel Fierro, în vârstă de 60 de ani, a decis să se bucure de o cină luată alături de soția lui la restaurantul Red Bowl din Chalotte, Carolina de Nord. Acesta a luat și o prăjitură cu răvaș, astfel că s-a decis să folosească numerele găsite pentru a juca la loterie. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat după!

Bărbatul a susținut că nu recurge de obicei la un asemenea gest atunci când primește numere la prăjiturile cu răvaș, însă s-a hotărât să joace la loterie pentru a vedea ce se întâmplă. Gabriel Fierro a fost lovit de noroc, astfel că mulți o să îi urmeze exemplul și o să procedeze ca acesta.

„De obicei nu joc numerele pe care le primesc la prăjituri, dar de data asta le-am încercat dintr-un capriciu.”, a explicat bărbatul din Carolina de Nord.

Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul s-a decis să cumpere un bilet Mega Millions pentru 3 dolari, adăugând 1 dolar pentru ca acesta să devină bilet Megaplier. În acest fel, orice câștig al său urma să fie înmulțit. Acesta a avut mare noroc, astfel că a reușit să câștige 4 milioane de dolari cu ajutorul unei prăjituri cu răvaș.

„Am primit un e-mail dimineața și m-am uitat la el uluit. I l-am arătat soției mele, iar ea a crezut că este o glumă de 1 apriliea sau poate o înșelătorie.”, a explicat bărbatul într-o postare de pe blog.

Cum a reacționat bărbatul când a aflat totul despre banii câștigați

În momentul în care și-au dat seama că tot ce se întâmplă este real, bărbatul și soția lui au început să țipe și să alerge prin casă, bucurându-se de tot ce li s-a întâmplat. Gabriel Fierro este un veteran care a petrecut nu mai puțin de 32 de ani în serviciu. Bărbatul a spus ce o să facă cu banii, potrivit Today.

Mai exact, bărbatul din Carolina de Nord a rămas cu 2.840.401 de dolari, el achitând toate taxele cu ajutorul sumei uriașe de bani primită. Acesta își dorește să investească o bună parte din câștiguri. El a punctat că o să cumpere o sticlă scumpă de șampanie pe care să o savureze cu soția lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI