Poza Andreei Esca din vacanță a pus internetul pe jar. Ce se vede în ea

Poza Andreei Esca din vacanță a pus internetul pe jar

Andreea Esca și-a reluat activitățile după ce a fost declarată vindecată de COVID-19. Îndrăgita prezentatoare s-a întors la pupitrul știrilor, iar, în urmă cu două zile, și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță. Deși starea de sănătate i s-a îmbunătățit considerabil, virusul a lăsat semne vizibile asupra aspectului ei.

Fotografia publicată de Andreea Esca a pus internetul pe jar

În urmă cu doar câteva săptămâni, știrista Andreea Esca anunța că a fost testată pozitiv pentru coronavirus și povestea, cu lacrimi în ochi, despre momentele dificile prin care a trecut ea împreună cu familia ei.

Vedeta de la Pro TV, soțul și fiul ei au fost internați la spitalul „Victor Babeș“, unde au primit tratament și au fost ținuți sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii și mulțumită lui Dumenzeu și medicii extraordinar suntem bine și avem un rezultat negativ toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție și primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade“, mărturisea Esca.

Recent, aceasta a publicat o fotografie din vacanță pe rețelele sociale, iar fanii au rămas muți de uimire.

Fanii au crezut că nu văd bine. Acela este…?

Jurnalista este vizibil afectată de boala pe care a reușit, totuși, să o învingă. Aceasta pare mai slabă cu câteva kilograme dacă judecăm după ultimele poze încărcate pe contul de Instagram.

Cu toate acestea, zâmbetul larg încă îi luminează chipul care emană optimism. Vedeta a plecat, împreună cu soțul ei, departe de agitația din Capitală și a ales un loc excelent pentru a se relaxa.

În fotografiile încărcate de Esca, în spatele ei apare un bărbat despre care fanii bănuiesc că ar fi soțul ei. Probabil surprinsă de înfățisarea lui, o admiratoare a întrebat: „Acela este soțul tău?“, însă până în acest moment știrista nu a dat niciun răspuns concret.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI