Povestea lui Öykü Gürman, actrița din Lacrimi la Marea Neagră. Ce nu se vede în serialul de la Kanal D

Öykü Gürman, poveste aparte de viață

Öykü Gürman, cea care i-a dat viață persoajului Asiye Kaleli, soția lui Mustafa din serialul Lacrimi la Marea Neagră, are o poveste aparte de viață. Actrița a povestit, pentru admiratorii săi, unde a crescut, cum a evoluat și ce a adus-o acum pe culmile succesului. Iată povestea lui Öykü Gürman!

Öykü Gürman, detalii despre rolul din Lacrimi la Marea Neagră?

Serialul Lacrimi la Marea Neagră a debutat pe data de 2 septembrie al lui 2019, la Kanal D. Deși producătorii se așteptau la o reacție pozitivă, nu credeau că va avea, de fapt, un real succes în rândul telespectatorilor români și nu numai. Poveștile lacrimogene și pesonajele complexe i-au prins imediat. Öykü Gürman a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate și iubite prezențe din noul proiect. Aceasta are 37 de ani și o interpretează pe soția lui Mustafa, o femeie extrem de puternică și care se luptă ca o leoaică pentru familia sa. Öykü Gürman chiar s-a născut în locul în care sunt acum platourile de filmare a serialului. Cei de la click.ro au adus în prim plan gândurile actriței despre renumita producție. Cum a descris frumoasa brunetă rolul interpretat în Lacrimi la Marea Neagră?

„Plăcut, intensiv, bun, pasionat. Asiye este îndrăgostită de Mustafa şi de familia lui. Întreaga ei lume este reprezentată de familia lui, de soţul ei. Personajul este exact cum l-ai descris. Da, şi eu sunt aşa, provin de la Marea Neagră, chiar din Trabzon (locul unde se filmează serialul – n.r) şi sunt precum marea lângă care am crescut”
Öykü Gürman

Lacrmii la Marea Neagră. Soția lui Mustafa din serial vorbește despre rolul său
Lacrimi la Marea Neagră. Soția lui Mustafa din serial vorbește despre rolul său

Cum s-a apucat Öykü de muzică?

„Cânt din copilărie, a fost prima mea pasiune. Oamenii din Turcia m-au cunoscut, în primul rând, ca interpretă de muzică tradiţională turcească. Am cântat împreună cu fratele meu geamăn timp de 11 ani, el mă acompania la chitară. Am mai avut apariţii în diferite seriale inainte de „Lacrimi la Marea Neagră”. Sunt foarte norocoasă că pot să-mi urmez cele două mari pasiuni: actoria şi muzica. Eu cânt în orice moment al vieţii mele, la repetiţii, pe scenă sau în intimitatea mea. De altfel, eu interpretez şi coloana sonoră a acestui serial”
Öykü Gürman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI