Postul TV din România care se dezice de Anamaria Prodan. I-au scris greșit și numele

Postul TV din România care se dezice de Anamaria Prodan. I-au scris greșit și numele
Postul TV din România care se dezice de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se află din nou în centrul atenției mass-media, după incidentul violent petrecut între ea și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, în vila de la Snagov. Reprezentanții Realitatea Media au transmis un comunicat oficial, prin care explică detaliile colaborării postului TV cu agentul FIFA.

Declarația celor de la Realitatea despre contractul cu Anamaria Prodan

Oficialii de la Realitatea Media, firma ce deține posturile de televiziune Realitatea Plus, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, au precizat cu exactitate care sunt termenii contractului lor cu impresara de fotbal Anamaria Prodan.

Deși au circulat tot felul de zvonuri, potrivit cărora Anamaria Prodan ar fi fost acționar al societății, cei de la Realitatea Media au dezmințit aceste speculații. Nu doar atât, în comunicatul oficial trimis de către șefii companiei, numele vedetei a fost scris greșit în Ana-Maria Prodan, în loc de Anamaria Prodan.

Autoritățile Realitatea Media susțin că impresara ar fi trebuit să fie managerul a două dintre televiziunile trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă, însă proiectul nu s-a putut realiza, din cauza „problemelor personale” pe care le-ar fi avut Anamaria Prodan.

„Doamna Ana-Maria Prodan nu este și nici nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului: Realitatea Plus, Realitatea Fm, Realitatea Star, Realitatea Sportivă și site-urile Realitatea.

Doamna Ana-Maria Prodan, în urmă unei înțelegeri contractuale dintre trustul Realitatea și o societate în care era acționar, trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă.

Din cauza problemelor de ordin personal ale Doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată.

În acest moment, Ana-Maria Prodan este doar un subiect de presă pentru trustul Realitatea, pe care înțelegem să îl tratăm cu echilibru și corectitudine, fără a fi acuzați de implicare în viață personală a vreunei familii.”, este notat în comunicatul oficial al celor de la Realitatea Media.

„Mi-au zis să nu deschid o televiziune!”

La sfârșitul anului trecut, la scurt timp după lansarea celor două televiziuni, Anamaria Prodan vorbea cu entuziasm și încredere despre provocarea de a prelua noul proiect televizat.

„Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, doi tineri deschid doi posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare.

Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare.

Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea alege tu că eu oricum câștig! De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus: OK, deschid două!”, declara diva, pe atunci.