Postul TV care face concedieri masive. Ce prezentatoare TV vor rămâne fără locuri de muncă

Postul TV care face concedieri masive. Ce prezentatoare TV vor rămâne fără locuri de muncă
Postul TV care face concedieri masive. Ce prezentatoare TV vor rămâne fără locuri de muncă

Probleme pentru câteva vedete de la Prima Tv care rămân fără emisiune. Totul se întâmplă din cauza performanțelor slabe pe care show-ul le-a înregistrat.

Postul TV care face concedieri masive

Potrivit unor surse citate de ciao.ro, ar fi vorba despre emisiunea Hai cu fetele, prezentată de Giulia Anghelescu. Deși a început la 1 martie, emisiunea nu a făcut în trei luni rezultatele scontate de șefii postului.

“Nu uitați că începând de astăzi ne vedem la @haicufetele!!! De luni până joi, de la 17.00 la @primatvoficial !!! Să aveți o primăvară fantastică! Acum e timpul nostru! Să ne țineți pumnii! Va pupăm!”, scria Giulia, entuziasmată, pe 1 martie.

Atât ea, cât și celelalte colege alături de care prezenta emisiunea vor încheia proiectul abia început. Este vorba despre Diana Bart, fosta prezentatoarea Focus Magazin, Ioana Petric, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor și Gabriela Marin 

Din păcate, proiectul nu a fost unul de succes, așa că s-a decis întreruperea lui, spre dezamăgirea Giuliei, care a declarat că o încântă revenirea în televiziune.

Ce spunea Giulia Anghelescu înainte de emisiune

„Mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei. Dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aș fi răspuns că aș vrea să mă întorc la radio și televiziune.

Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani și mă leagă amintiri frumoase de fiecare producție la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câțiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele.

Hai cu fetele este un proiect la care abia aștept să particip, cu atât mai mult, cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.

Deși probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care voi să nu le știți despre mine, sunt absolut convinsă că vă pot surprinde plăcut și cu proiectul Hai cu fetele”, scria ea la începutul proiectului.

Se pare că audiențele emisiunii nu au fost deloc pe placul șefilor de la Prima Tv. Acesta este motivul pentru care showul a fost scos din grila postului tv.

„Este fix formatul care îmi place pentru că este dinamic şi sunt convinsă că vom face un show de calitate, un show ca între fete care nu va plictisi niciodată.

Avem şi multă informaţie pentru că avem nevoie şi de asta, nu doar de râs şi de voie bună’, declara Diana Bart.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI