Porecla răutăcioasă pe care iubita lui Pique i-a pus-o Shakirei. Dovada că Clara Chia nu are limite

de: Bișinicu Andreea
11 05. 2023

Clara Chia a devenit o adevărată țintă pentru tabloidele internaționale, de când Gerard Pique a recunoscut public relația cu ea, blondina de 23 de ani fiind femeia pentru care fotbalistul a părăsit-o pe celebra Shakira. Ce poreclă a găsit iubita lui Pique pentru artistă.

Ce porecle șocante a ales iubita lui Pique pentru Shakira

Războiul dintre Shakira și Clara Chia Marti este departe de a se fi terminat. După ce artista de origine columbiană a numit-o „mironosiță” pe actuala iubită a lui Gerard Pique, Clara Chia pare să fi găsit câteva porecle jignitoare la adresa mamei copiilor fotbalistului.

Sătulă de a fi „vânată” de către paparazzi și jurnaliștii publicațiilor mondene din toată lumea, iubita lui Pique s-ar fi referit la Shakira, în cercul ei apropiat de prieteni, ca la o „vrăjitoare”, „bătrână”, și „femeie la menopauză.”

„Este clar că toată lumea este concentrată pe Shakira. Dar Clara are 23 de ani și dintr-o dată vin toate acestea peste ea. Dacă aici există un vinovat, atunci acela este Pique.

Clara Chia este a cincea roată și există o informație foarte importantă de adăugat din cercul ei de prieteni. Ea și prietenii ei o numesc pe cântăreață bătrână, vrăjitoare, menopauză.

Așa îi spun ei, iar asta a venit după ce au aflat că artista o numește pe Clara mironosiță. S-au săturat de această situație și de aceea i-au dat acele porecle.”, a declarat jurnalistul Roberto Antolin în programul spaniol „Mitre Live”.

Citește și „Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”. De la ce a pornit ultimul scandal în care au fost implicați Shakira și Gerard Pique

Clara Chia Marti merge la un psiholog

Jurnalistul spaniol a precizat faptul că iubita lui Pique ar fi început să meargă la terapie și să ceară ajutor specializat pentru a trece mai ușor peste șocul mediatic de care a avut parte, odată cu oficializarea relației sale cu fostul star de la FC Barcelona.

„Clara Chia Marti se află în mijlocul tratamentului psihologic. Nu se distrează deloc și supravegherea constantă a presei își face simțită prezența.

Gândiți-vă doar că aici, în Spania, un proprietar de restaurant japonez i-a alungat pe Clara și pe Pique din barul său pentru că este fan Shakira. Clara este o persoană care nu face parte din lumea media și dintr-o dată s-a întâmplat asta. Nu se simte în largul său.”, a completat ziaristul.

Citește și Gerard Pique, înșelat de noua iubită cu Pep Guardiola. Presa mondenă din Spania, dezvăluiri de ultimă oră despre celebrul „triunghi amoros”