Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan. Nu i-a convenit deloc soţiei lui Harry

Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan. Nu i-a convenit deloc soţiei lui Harry
Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan Markle. S-a întâmplat după retragerea din Casa Regală.

Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan Markle, în anul 2020. S-a întâmplat după ce toate suspiciunile partenerei Regelui Charles s-au confirmat: ducii de Sussex au renunțat la titlurile regale. Fosta actriță de la Hollywood ar fi știut despre modul în care o privește mama vitregă a soțului ei, însă sentimentele erau reciproce.

„Camilla a fost suspicioasă în privința aventurierei din Los Angeles”

Regina consoartă Camilla a fost rezervată cu privire la Meghan Markle încă de la început. Cu mult timp înainte ca iubiții să ajungă să vorbească despre o eventuală nuntă și căsnicie. Partenera Regelui Charles ar fi încercat să aibă o relație bună cu iubita fiului ei vitreg. Totuși, impresia pe care și-a făcut-o nu a fost deloc una pozitivă.

Camilla a considerat-o pe fosta actriță foarte lipsită de respect, potrivit unor noi dezvăluiri. Regina consoartă nu ar fi reușit să îi ofere nici măcar câteva sfaturi de bază vedetei. Aceasta din urmă adopta întotdeauna un comportament urât. Cu toate acestea, soția Regelui Charles a decis să nu își dea cu părerea la acea vreme.

Autorul lucrării „Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsori” a vorbit, într-un nou interviu, despre relația dintre Camilla și partenera Prințului Harry.

„Încă de la început, Camilla a fost suspicioasă în privința aventurierei din Los Angeles. I-a fost greu să creadă că Meghan Markle își va sacrifica cariera și independența pentru a servi în tăcere, ca un membru de echipă devotat monarhiei”, a declarat autorul Tom Bower, într-o intervenție pentru publicația The Sun.

Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan Markle

Suspiciunile Reginei consoartă au început să se confirme, ușor, în timp. Partenera Regelui Charles a încercat încă de la bun început să o sprijine pe fosta actriță, pentru a se integra cu bine în Casa Regală. Numai că eforturile sale nu au fost privite cu ochi buni, Meghan Markle refuzând orice ajutor.

Partenera Prințului Harry părea mereu „plictisită”, când venea vorba despre chestiuni regale. Ducesa a preferat să meargă pe drumul ei, ignorând toate sfaturile primite din partea celor din jur.

Când Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale, Regina consoartă a inventat o poreclă pentru cea dintâi. Camilla făcea referire la ducesa de Sussex cu atributul „obrăznicătură”.

„Camilla credea că Meghan Markle era o scandalagioaică egoistă, ale cărei isprăvi se vor sfârși întotdeauna cu lacrimi”, a explicat autorul cărții „Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsori”.

Porecla primită nu a fost deloc pe placul lui Meghan Markle. Totuși, sentimentele au fost reciproce, fiindcă nici partenera Prințului Harry nu o suporta pe mama vitregă a soțului ei.

Urmăriți Playtech.ro și pe