Porecla pe care i-a pus-o fosta iubită lui Ianis Hagi. Mulți bărbați s-ar rușina să audă asta

Ianis Hagi a avut o relație cu nepoata marelui fotbalist Silviu Lung, pe numele ei Cristina, încheiată acum mai mult timp, în februarie 2018. Cristina Lung jr. îl alinta într-un mod neașteptat pe fotbalist.

Ce poreclă i-a pus fosta iubită lui Ianis Hagi

Tânărul fotbalist este diferit față de colegii lui de generație care au relații lungi sau apar în dese rânduri cu multe femei în public sau sunt surprinși de paparazzi. Băiatul lui Gică Hagi a avut o singură relație până acum cu Cristina Lung jr, idilă încheiată acum aproape doi ani.

Cei doi păreau că se iubesc foarte mult, mai ales dacă ținem cont de mesajele tinerei, handbalistă în Liga Națională. Deși Ianis nu posta și nu postează nici acum evenimente din viața personală, Cristina îl alinta foarte mult și și-a exprimat dragostea în mai multe fotografii.

„I love you, my king”, a fost mesajul care a făcut valuri în România acum ceva vreme. Totuși, porecla pe care i-a pus-o Cristina lui Ianis a fost cu totul alta. ”Ești ursulețul meu fotbalist”, a scris la un moment dat, un alint cu care mulți fotbaliști s-ar rușina să-l audă. Mai multe imagini cu cei doi în galeria foto de mai sus.

 

Ianis Hagi este singur și se concentrează pe carieră

Fotbalistul de 21 de ani este singur în prezent, după despărțirea de Cristina. Gurile rele susțin că femeia chiar l-ar fi înșelat pe tânărul fotbalist, acesta fiind motivul despărțirii. De la încheierea relației, Ianis nu a mai apărut cu vreo femeie și s-a concentrat doar pe fotbal.

A jucat excelent sub comanda tatălui său la Viitorul, a impresionat la Euro 2019 de tineret și apoi a fost transferat de belgienii de la Genk pentru 5 milioane de euro. Nu s-a integrat în fotbalul belgian și a fost împrumutat la Glasgow Rangers.

Scoțienii, conduși de legendarul Steven Gerrard, au activat clauza de cumpărare și l-au transferat definitiv la sfârșitul lunii trecute, pentru 3 milioane de euro. În tricoul lui Rangers, Ianis a marcat de 3 ori și a oferit două pase decisive în 12 meciuri din campionat și din Europa League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI