05 iun. 2020 | 10:48

Porecla pe care i-a pus-o fosta iubită lui Ianis Hagi. Mulți bărbați s-ar rușina să audă asta

Sport
Porecla pe care i-a pus-o fosta iubită lui Ianis Hagi. Mulți bărbați s-ar rușina să audă asta

Ianis Hagi a avut o relație cu nepoata marelui fotbalist Silviu Lung, pe numele ei Cristina, încheiată acum mai mult timp, în februarie 2018. Cristina Lung jr. îl alinta într-un mod neașteptat pe fotbalist.

Ce poreclă i-a pus fosta iubită lui Ianis Hagi

Tânărul fotbalist este diferit față de colegii lui de generație care au relații lungi sau apar în dese rânduri cu multe femei în public sau sunt surprinși de paparazzi. Băiatul lui Gică Hagi a avut o singură relație până acum cu Cristina Lung jr, idilă încheiată acum aproape doi ani.

Cei doi păreau că se iubesc foarte mult, mai ales dacă ținem cont de mesajele tinerei, handbalistă în Liga Națională. Deși Ianis nu posta și nu postează nici acum evenimente din viața personală, Cristina îl alinta foarte mult și și-a exprimat dragostea în mai multe fotografii.

„I love you, my king”, a fost mesajul care a făcut valuri în România acum ceva vreme. Totuși, porecla pe care i-a pus-o Cristina lui Ianis a fost cu totul alta. ”Ești ursulețul meu fotbalist”, a scris la un moment dat, un alint cu care mulți fotbaliști s-ar rușina să-l audă. Mai multe imagini cu cei doi în galeria foto de mai sus.

 

Ianis Hagi este singur și se concentrează pe carieră

Fotbalistul de 21 de ani este singur în prezent, după despărțirea de Cristina. Gurile rele susțin că femeia chiar l-ar fi înșelat pe tânărul fotbalist, acesta fiind motivul despărțirii. De la încheierea relației, Ianis nu a mai apărut cu vreo femeie și s-a concentrat doar pe fotbal.

A jucat excelent sub comanda tatălui său la Viitorul, a impresionat la Euro 2019 de tineret și apoi a fost transferat de belgienii de la Genk pentru 5 milioane de euro. Nu s-a integrat în fotbalul belgian și a fost împrumutat la Glasgow Rangers.

Scoțienii, conduși de legendarul Steven Gerrard, au activat clauza de cumpărare și l-au transferat definitiv la sfârșitul lunii trecute, pentru 3 milioane de euro. În tricoul lui Rangers, Ianis a marcat de 3 ori și a oferit două pase decisive în 12 meciuri din campionat și din Europa League.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro