Porecla pe care a primit-o fata Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a fost extrem de inspirată

Porecla pe care a primit-o fata Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a fost extrem de inspirată
Porecla pe care a primit-o fata Ginei Pistol

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de când a apărut fiica lor Josephine în familie. Micuța prințesă a împlinit, zilele trecute, două luni și este răsfățata casei. Fanii fostei prezentatoare de la Chefi la Cuțite sunt înnebuniți după fetița lui Smiley, pe care o complimentează mereu pe rețelele de socializare. Ce poreclă a primit Josephine chiar de la mama ei, iubita lui Smiley a fost extrem de inspirată. 

Porecla pe care a primit-o fata Ginei Pistol

Nu au timp să se plictisească împreună și, pentru că fiica lor este un copil foarte energic, Gina Pistol s-a gândit la cea mai simpatică poreclă. Copil mic, dulce și vesel, micuța Josephine a început să dea din picioare, semn că abia așteaptă să crească și să fie plimbată de părinții ei prin parc.

Ca atare, frumoasa ei mămică i-a pus porecla de „happy feet”, sintagma care se traduce, din engleză, prin „piciorușe vesele”. Fanii de pe Instagram au fost în asentimentul iubitei lui Smiley, semn că porecla i se potrivește fiicei sale.

Sărbătorile pascale au fost încărcate de bucurii și emoții pentru Smiley și Gina Pistol, deoarece acesta a fost primul Paște alături de familia extinsă, în care bunica artistului și-a cunoscut, pentru prima dată, strănepoata.

„Astăzi vă prezentăm în premieră „Noi trei și ziua”. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei. (…) O intalnire superba intre mana care m-a crescut si manuta puiul de om pe care il voi creste eu impreuna cu @ginapistol! Josephine s-a intalnit cu strabunica ei!”, a scris Smiley pe Instagram.

Cât a slăbit Gina Pistol după naștere

Frumoasa Gina Pistol mai are puțin și revine la formele care au consacrat-o. Iubita lui Smiley a reușit să dea jos 15 kilograme pe care le cumulase în timpul sarcinii, iar acum se bucură de momentele prețioase petrecute alături de familia ei:

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni şi câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi.

Nu am timp acum şi nici nu cred că am voie să fac mişcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de sport”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory, după ce a fost întrebată de foarte multe ori de fani cum face să-și recapete silueta de vis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI