Porecla jenantă primită de Kate Middleton. Chiar prietenii lui William au venit cu ideea

de: Andrei Simion
27 05. 2023

Deși formează unul dintre cele mai admirate cupluri, nu toată lumea a fost de acord cu relația lor de dragoste. Află în rândurile de mai jos care este porecla jenantă primită de Kate Middleton din partea amicilor Prințului William, după ce aceștia au aflat despre sentimentele pe care le nutresc unul pentru celălalt.

Porecla jenantă primită de Kate Middleton

Kate Middleton și Prințul William formează unul dintre cele mai notabile cupluri de la Casa Regală britanică. Cei doi s-au cunoscut în perioada studenției, pe vremea când erau înscriși la Universitatea St. Andrews, din Scoția. La început au fost prieteni, după care au decis să își dea frâu liber sentimentelor.

Detalii concrete cu privire la modul în care au ajuns Kate Middleton și Prințul William de la a fi prieteni la a fi iubiți nu se cunosc în spațiul public. Cert este că amândoi erau studenți și s-au întâlnit prima dată într-un cadru cât de cât privat. Unele voci susțin că partenerii au făcut cunoștință în jurul anului 2001 sau 2002.

La vremea respectivă, ambele figuri de la Casa Regală britanică locuiau în aceeași reședință, Sala Sf. Salvator, atașată de universitatea la care studiau istoria artei. Au avut mulți prieteni comuni cu care socializau și își petreceau timpul liber. 2003 ar fi fost anul în care Kate Middleton și Prințul William au decis să formeze un cuplu.

Cu toate acestea, povestea de iubire dintre Kate Middleton și Prințul William nu a fost acceptată de toată lumea. Idila a fost confirmată în anul 2004 de către Familia Regală britanică, după ce cuplul a fost fotografiat în Elveția, în timpul unui concediu. Relația celor doi i-a adus prințesei numeroase porecle, dintre care una cu adevărat jenantă.

Ce înseamnă porecla primită de prințesă

Nu toată lumea a privit cu ochi buni relația de iubire dintre Kate Middleton și Prințul William. Unii dintre prietenii celui din urmă ar fi fost cu adevărat deranjați de povestea de dragoste a cuplului, astfel încât i-au atribuit prințesei o poreclă răutăcioasă. Unii amici ai fiului Regelui Charles o numeau pe Kate Middleton „doors to manual”.

Expresia „doors to manual” face referire la faptul că mama lui Kate Middleton a activat, o perioadă, ca însoțitoare de bord pentru compania British Airways. Secvența este utilizată de comandantul de avion, în momentul în care aeronava aterizează după un zbor, iar ușile sunt deblocate de membrii echipajului. Însoțitorii trebuie să verifice ca ușile să fie în poziție corectă.

Citește și: Ce nu are voie Kate Middleton să facă în public. Regele Charles i-a interzis

În ciuda atitudinii de care s-au lovit, Kate Middleton și Prințul William au luptat până la capăt pentru relația lor. De-a lungul timpului, au avut parte și de suișuri, și de coborâșuri. Pentru o perioadă scurtă de timp, au fost și despărțiți. S-a întâmplat în anul 2007. Ulterior, s-au împăcat, căsătorindu-se legal în anul 2011.