Pompierii care au acționat la un incendiu din Satu Mare au ajuns la spital. Ce s-a întâmplat în timpul intervenției, conform ISU

de: Daoud Andra
11 07. 2024

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază, la o hală din Satu Mare. Misiunea pompierilor a fost îngreunată de temperaturile extreme, iar unii dintre angajații ISU au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma intervenției.

Incendiu puternic la o hală din Satu Mare

O hală de deșeuri de carton și hârtie din Satu Mare a luat foc, iar misiunea pompierilor este una aproape imposibilă, având în vedere materialele care ard, dar și temperaturile caniculare. Potrivit ISU Satu Mare, din cauza efortului intens, patru pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au ajuns la spital, în stare de leșin.

Suprafața afectată de incendiu este de 3.000 metri pătrați, cu posibilitate de propagare la o altă hală din apropiere. Pompierii intervin cu 9 autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD. La fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

Au fost alocate câte 2 mașini de stingere de la nivelul ISU Bihor și ISU Maramureș, au transmis autoritățile. Din cauza fumului intens, populația din zonă a primit mesaje prin sistemul RO-ALERT. Misiunea este în plină desfășurare.

Incendiu la o hală din Satu Mare