Polițista care a murit în accidentul de la Brăila, înmormântată. Momente dramatice la funeralii

Polițista care a murit în accidentul de la Brăila, înmormântată. Momente dramatice la funeralii
Tânăr polițistă arsă de vie în accidentul din Brăilă, condusă pe ultimul drum (Sursa Foto: observator)

Zi extrem de grea pentru familia polițistei din Brăila care a murit marți într-un accident groaznic. Tânăra de doar 21 de ani a fost condusă azi pe ultimul drum. Ana Maria a fost înmormântată cu onoruri militare.

Polițista care a murit în accidentul din Brăila, înmormântată cu onoruri militare

Familia tinerei polițiste din Brăila a trecut azi prin clipe grele. Aceștia au condus-o pe fata de doar 21 de ani pe ultimul drum. Amintim că accidentul groaznic în care Ana și-a găsit sfârșitul a avut loc în noaptea de marți, 9 iunie. Cu lacrimi în ochi și vizbili afectați de cele petrecute, sute de oameni au fost alături de părinții polițistei. Familie, colegi și prieteni, i-au spus adio fetei care s-a stins din viață în timpul serviciului.

Tânăra polițistă care și-a pierdut viața în accidentul din Brăila, înmormântată cu onoruri militare
Tânăra polițistă care și-a pierdut viața în accidentul din Brăila, înmormântată cu onoruri militare

Ana-Maria Manea a fost înmormântată într-un sicriu alb, în cimitirul din curtea bisericii aflată în satul natal, Dedulești, orașul Ianca. Amintim că tânăra se afla în patrulare alături de colegul său Mihai Bara (45). Mihai ar fi pierdut controlul vehiculului Dacia Logan pe care-l conducea și a intrat într-un copac, moment în care mașina a izbucnit în flăcări. Ana și colegul ei de patrulă nu au avut nicio șansă, arzând de vii în mașină. Trupurile celor doi au fost găsite carbonizate.

„Au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc”

„În această seară, colegii noştri Bara Mihai (45 ani) şi Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti. Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul „autospecialei”, acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”
Comunicat Europol

Polițista era angajată la IPJ Brăila de doar 5 luni, iar Mihai Bara mai avea 1 an până la pensie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI