Polițist găsit spânzurat în locuința de serviciu, în Suceava. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte

de: Năstase Mirabela
21 02. 2020

Ajutorul șefului de post din comuna Dornești, județul Suceava, un polițist de 28 de ani, s-a spânzurat cu o cravată în apartamentul din Rădăuți în care acesta locuia cu chirie, este informația oferită de Monitorul de Suceava.

Polițist găsit spânzurat în locuința de serviciu, în Suceava

Trupul neînsuflețit a fost descoperit chiar de către colegii săi. Pe numele său, Daniel Dumitrescu, acesta se căsătorise în vară cu o colegă de la postul de poliție Dornești și în urmă cu o lună se întorsese din Thailanda, unde își petrecuse luna de miere. 

Un polițist a fost găsit spânzurat în propria locuință de către colegii săi din Poliție

Ce au indicat primele cercetări

Primele cercetări au indicat faptul că tânărul a avut, în seara de marți, ora 23:00, o discuție în contradictoriu cu soția sa, în apartamentul în care locuiau. Femeia a plecat laa părinții săi din comuna Marginea, în urma acestei discuții, iar bărbaatul s-a urcat în mașină și s-a plimbat câteva ore prin oraș. A trimis, în acest interval de timp, mesaje de adio unor apropiați, de pe telefonul mobil. În jurul orei 4:00 dimineața s-a întors în apartament.

Dou colegi de serviciu au mers la locuința sa, deoarece acesta nu se prezentase la locul de muncă. Pentru că tânărul nu a mai dat niciun răspuns, agenții au escaladat balconul. A fost găsit trupul tânărului în interiorul locuinței din strada Mihai Viteazul din Rădăuți. Acesta se spânzurase cu o cravată de clanța uneia dintre uși. Tânărul polițist avea o vechime de aproximativ cinci ani în poliție și era cunoscut ca un bun profesionist. Gestul agentului de poliție pe nume Daniel Gheorghe Dumitrescu a produs un șoc extrem printre colegii săi, care știau că este fericit alături de soția sa, tot polițistă. Reamintim că cei doi tocmai se întorseseră recent din luna de miere.