Poliția a venit peste Ramona Olaru acasă, noaptea trecută. Ce s-a întâmplat: ”Îmi bătea inima ca la porumbei”

de: Manolică Anca
06 10. 2023

A fost o noapte intensă pentru Ramona Olaru! În cadrul ediției de vineri, 6 octombrie, asistenta de la Neatza a povestit cum s-a trezit cu Poliția la ușă, după lăsarea întunericului. De ce o căutau oamenii legii. A tras o sperietură pe cinste.

Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușă

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete de la noi din țară. În vârstă de 34 de ani, asistenta TV a reușit să cucerească inimile telespectatorilor grație carismei și stilului său extravagant.

Superbă, mereu cu zâmbetul pe buze și glumeață, aceasta le face de câțiva ani buni diminețile mai frumoase celor care o urmăresc din fața micilor ecrane. De altfel, aceasta i-a obișnuit cu glume și povestiri amuzante din viața ei de zi cu zi, pe care le povestește mereu cu zâmbetul pe bune.

De ce a fost căutată de oamenii legii

De această dată, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a povestit cum s-a trezit, seara trecută, cu doi polițiști la ușă. Într-o discuție cu Răzvan Simion, vedeta a dezvăluit că s-a speriat foarte tare pentru că nu știa la ce să se aștepte, mai ales la o oră așa de târzie.

După ce a deschis ușa și a vorbit cu ei, Ramona Olaru a aflat că era căutată pentru faptul că, în urmă cu aproximativ 7 luni, a parcat ilegal într-o zonă din Sectorul 1.

„Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21.00”, a spus Ramona Olaru.

„Te-au luat că erai prea frumoasă”, a spus Răzvan.

„Aș fi vrut eu! M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei și au venit pentru faptul că, la un moment dat, acum vreo 7 luni, am parcat ilegal se pare și trebuie să merg la sediu în sectorul 1 că eu eram cea care conducea mașina sau mă rog, cea care are mașina”, a spus Ramona.

„Unde ai parcat ilegal?”, a mai întrebat Răzvan.

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza

Citește și: Transformare totală a Ramonei Olaru. Ce schimbare de look a avut vedeta de la Neatza

”Eram și cam dezbrăcată”

„Nu știu! Că nu știu exact, erau doi băieți, când am deschis ușa eram și cam dezbrăcată, că eram în pat, la 21:00 sunt în pat. Și zice ”Dumneavoastră sunteți cu mașina…dacă ne uităm un pic, sigur dvs. sunteți!”, așa au zis”, a completat Ramona.

„Dar cum și-au dat ei seama unde stai, că în buletin la tine nu scrie adresa asta la care stai acum. Cum au știut?”, a continuat Răzvan.

„Mașina e pe firmă și aici este sediul firmei”, a răspuns Ramona.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri după 6 ani de Neatza: “Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea”/ EXCLUSIV VIDEO