Medicul Flavia Groșan a făcut publică schema secretă de tratament anti-Covid. Cum a vindecat mii de pacienți: „Nu concep pneumologia fără acest medicament”

Medicul Flavia Groșan a făcut publică schema secretă de tratament anti-Covid. Cum a vindecat mii de pacienți: „Nu concep pneumologia fără acest medicament”
Flavia Groșan a dezăluit schema de tratament anti-Covid-19

Zarurile au fost aruncate, iar după două zile de dezbateri aprinse, pneumologul din Oradea a dezvăluit schema de tratament cu care își vindecă pacienții cu Covid-19 în doar zece zile. Potrivit Flaviei Groșan, medicamentele anunțate de aceasta sunt adaptate în funcție de starea de sănătate a fiecărui pacient.

Medicul din Oradea a dezvăluit secretul

În urma isteriei declanșate de tratamentul alternativ pe care medicul Flavia Groșan îl folosește pentru anihilarea infecției cu Covid-19, zeci de medici și-au exprimat dezacordul în acest sens.

În urma plângerilor făcute, medicul pneumolog este cercetat de Colegiul Medicilor din Bihor, după ce a afirmat că pacienții săi sunt vindecați de Covid-19, în timp ce pacienții din spitale sunt omorâți de tratamentele folosite acolo.

Deși a încercat să țină secret tratamentul, Flavia Groșan a dezvăluit într-un interviu acordat pentru „Sinteza Zilei” ce scheme de tratament folosește pentru pacienții săi. Printre informațiile oferite, pneumologul a recunoscut că anumite cunoștințe referitoare la efectele benefice ale unor medicamente le-a aflat în urma analizei unor studii efectuate, și nu din facultate.

Aceasta a mai dezvăluit că unul dintre medicamentele de bază în pneumologie este Ventolinul, fără de care nu ar putea face nimic.

“În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei”, și-a început medicul din Oradea mărturisirea.

“Claritromicina este vedeta, dar singură nu poate face”

Flavia Groșan a continuat să ofere explicații referitoare la medicamentele pe care le combină pentru rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Medicul subliniază faptul că aceasta îi explică fiecărui pacient în parte toți pașii de tratament, tocmai pentru a evita posibile neînțelegeri.

“Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu nu concep pneumologia fără Ventolin.

Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!”, a mai adăugat aceasta, în exclusivitate pentru Antena3.

“Eu așa am tratat Covidul”

În ciuda isteriei care s-a declanșat odată cu apariția noului coronavirus, Flavia Groșan susține că acest virus este mai puternic, cu reacții mai violente, dar cu toate acestea, el se tratează asemeni unei răceli mai puternice. Un aspect important în tratarea Covidului-19 este intervenirea rapidă cu medicamente, încă din primele ore ale declanșării infecției.

“Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale.

Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”

Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a concluzionat Flavia Groșan, potrivit sursei citate.