13 iul. 2020 | 13:31

Plușica de la Puterea Dragostei, schimbare totală. Cum arată acum vedeta Kanal D

Monden
Plușica de la Puterea Dragostei, schimbare totală. Cum arată acum vedeta Kanal D
Plușica de la Puterea Dragostei, schimbare totală. Cum arată acum vedeta Kanal D

Raluca Marina, cunoscută drept ”Plușica”, s-a făcut remarcată după participarea la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Tânăra a revenit în atenția publicului odată cu apariția unor imagini cu ea, fiind îmbrăcată indecent, în mediul online, admiratorii ei susținând că ar face videochat.

Schimbare totală pentru Plușica de la Puterea Dragostei: a slăbit și a renunțat la blond

Raluca Marina, sau Plușica, a rămas una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Puterea Dragostei”, chiar și după ce a părăsit emisiunea de la Kanal D, câștigându-și simpatia publicului cu felul său de a fi, dar și cu numeroasele interacțiuni pe care le-a avut cu aceștia, pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, admiratorii săi au cunoscut-o și altfel decât o știau, cu mai puține kilograme și o culoare diferită a părului.

Tânăra a reacționat după apariția imaginilor de la videochat

După scandalul în care a fost implicată Bianca, colega sa aflată încă în competiția de la Kanal D, la scurt timp, apar și imagini cu Plușica în fața camerei. În mediul online a circulat o înregistrare în care Marina pare să vorbească pe chat-ul unui site destinat adulților.

„E viața mea, sunt alegerile mele și mi le asum. Nu-mi voi cere scuze, deși știu că toată lumea mă judecă. Da, fac videochat, sunt singură acolo, nu mă atinge altcineva, nu mă prostituez, nu joc în filme pentru adulți. Am început recent să fac asta și probabil că la un moment dat mă voi opri”, a spus Plușica pentru wowbiz.ro.

Plușica și Culiță Sterp, relație ascunsă de ochii lumii?

Nu de mult, s-a zvonit că Plușica ar avea o relație secretă cu solistul de muzică de petrecere Culiță Sterp. Cei doi erau de nedespărțit, au fost în vacanță la mare împreună și, mai mult, aceasta a participat la filmările unui videoclip de-ale artistului. Cu toate acestea, cântărețul ar fi vrut să țină totul secret, drept pentru care nu și-a asumat legătura amoroasă cu vedeta de la Puterea Dragostei.

„Între Culiță Sterp și Plușica de la «Puterea Dragostei» a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret”, a declarat un apropiat al fostului cuplu, Culiță – Plușica.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro