18 ian. 2022 | 18:50

Plecări șocante din TVR. Au semnat cu cea mai nouă televiziune din România

News
Plecări șocante din TVR. Au semnat cu cea mai nouă televiziune din România
Plecări neașteptate din TVR

TVR a pierdut câțiva oameni importanți. Șefii trustului cu siguranță nu se așteptau ca ei să semneze cu cea mai nouă televiziune din țară. Despre cine este vorba și în ce proiect au ajuns acum? Iată mai multe detalii despre schimbările forțate de care a avut parte postul.

TVR a pierdut oameni valoroși: plecări neașteptate din post

Două plecări surpriză i-au lăsat pe unii români cu semne de întrebare. Concret, Adelin Petrișor urmează să lase în urmă colaborarea de 11 ani cu TVR. De asemenea, Daniel Coman a ales și el să părăsească pupitrul de știri de la Televiziunea Publică, arată paginademedia.ro.

Potrvit informațiilor sursei citate, jurnalistul și prezentatorul de știri au fost doar două dintre numele care au trecut de concursul Euronews România. Mai exact, din cei aproape 100 de jurnaliști au fost ales doar 10-15 pentru proiect.

Adelin Petrișor a confirmat vestea că se desparte de trustul unde a activat mulți ani și că urmează ca oamenii să nu-l mai vadă acolo chiar de la finele lunii viitoare. Daniel Coman a confirmat și el mutarea neașteptată, precizând că va intra în proiect în calitate de jurnalist Euronews România din luna februarie.

Amintim că Adelin Petrișor s-a făcut remarcat în acest domeniu. Acesta a venit la TVR în anul 2010, după ce înainte a lucrat la Observator preț de 10 ani și Antena 3 și 2 ani la Realitatea TV. Cel din urmă a fost: reporter special şi şef al secţiei eveniment, Adelin Petrişor a mai acoperit evenimente imense printre care și Primăvara Arabă (a fost în Egipt la căderea regimului Mubarak).

Detalii

De asemenea, jurnalistul a fost în Libia în singura echipă de români care documenta conflictul în urma căruia a căzut regimul lui Ghadafi. Mai mult decât atât, el a fost în Coreea de Nord în anul 2010, a transmis din Irak, Afganistan și Siria. În timpul crizei sanitare, Adelin Petrișor a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj în secțiile de Terapie Intensivă la începutul pandemiei.

Jurnalistul și-a început cariera în anul 1994, la postul de radio 2M+, ulterior a lucrat la Tele 7 abc, iar mai apoi a venit în atenția tuturor la Antena 1. În anul 2007, acesta a publicat la Editura Humanitas un album de fotografie intitulat: Corespondent de război.

Are cinci premii ale Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România, inclusiv Marele Premiu APTR în 2003, Premiul pentru cel mai bun reportaj în 2007 și Premiul pentru documentar politic în 2009.

  • Publicații:

„Războaiele mele”, Editura Polirom, 2010
„Coreea de Nord, un lagăr cât o țară”, Polirom, 2012
„Țara cu un singur gras”, Polirom, 2013

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro