Planul uriaș pe care îl are TJ Miles în 2023. Dezvăluirea făcută în fața lui Dani Oțil și Răzvan Simion

de: Bișinicu Andreea
11 01. 2023

De când a participat la Survivor România 2022, notorietatea lui TJ Miles a căpătat dimensiuni astronomice. Trapperul și-a lansat o nouă piesă și are planuri foarte mari pentru anul 2023. Fostul Faimos vrea să urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică.

Ce planuri muzicale incredibile are TJ Miles

TJ Miles, pe numele său real Tiberiu Iordache, a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2022.

La un an de zile de când a acceptat provocarea de a participa la cel mai dur și solicitant reality-show din lume, artistul a revenit în atenția mass-media cu proiectele sale muzicale.

Invitat în cadrul ediției de miercuri, 11 ianuarie, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, TJ Miles le-a povestit matinalilor de la Antena 1 care sunt cele mai noi planuri ale sale. Ambițios din fire, trapperul vrea să ajungă să performeze pe scenele de la Neversea și Untold, în vara anului 2023.

„Am făcut un pas mare odată cu muzica, o să lansez vreo cinci cântece. Țelul pe anul ăsta este să merg la Untold si la Neversea, cu toată brigada. Am vrut să vin cu o poveste de lansare, ceva care să mă reprezinte.”, a declarat TJ Miles la Neatza.

De sărbători, TJ Miles s-a întors în Canada, acolo unde este stabilit de foarte mulți ani. Deși nu a avut parte de ninsoare în acest an, artistul mărturisește că s-a reobișnuit cu greu la temperaturile joase ale țării.

„Am făcut sărbătorile în Canada, nu am avut colindători. A fost foarte frig, deși nu a nins.”, a completat trapperul la Antena 1.

TJ Miles, relație cu Kim Kardashian de România?

De câteva săptămâni încoace, zvonuri au apărut în presa online potrivit cărora artista Francisca Dulceanu, supranumită Kim Kardashian de România, ar fi implicată într-o relație amoroasă cu nimeni altul decât TJ Miles.

Sătulă de speculațiile conform cărora și-ar fi părăsit soțul, luptătorul MMA Bogdan Lățescu, pentru Faimosul trapper, bruneta a rupt tăcerea și a negat faptul că ar fi cuplată cu TJ Miles.

„Nu comentez nimic! Să scrie toți ce vor și cum vor! Eu sunt acum acasă la Botoșani, cu familia mea! Nu mai are nimeni limite și nici scrupule! S-a ajuns mult prea departe”, a declarat Francisca, exclusiv pentru click.ro.

La rândul său, artistul a declarat că între el și Francisca a existat o colaborare strict profesională.

„Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe televiziune. Totul a fost făcut profesional cu manager întotdeauna. Nu știu nimic despre viața ei personală. Eu nu am furat pe nimeni din brațele nimănui.”, a declarat și TJ Miles, pentru sursa citată.