Planul pus la cale de Liviu Dragnea după ce ‘amantlâcul’ Irinei Tănase s-a aflat. Ce vrea de la Paul, ‘amantul’ ei

Planul pus la cale de Liviu Dragnea după ce ‘amantlâcul’ Irinei Tănase s-a aflat. Ce vrea de la Paul, ‘amantul’ ei
Planul pus la cale de Liviu Dragnea pentru a aflat adevarul despre infidelitatea Irinei Tanase

Bomba anului vine din politică, unde se pare că Liviu Dragnea și Irina Tănase ar fi luat-o pe drumuri separate în viață, după ce fostul lider al PSD ar fi bănuit-o pe logodnica sa de infidelitate. Potrivit zvonurilor apărute în presă, blondina s-ar iubi cu un bărbat pe nume Paul, un fost partener de-al său din tinerețe. Ce plan a pus la cale Liviu Dragnea, pentru a descoperi adevărul. Este determinat să facă acest pas.

Decizia lui Liviu Dragnea, după ce a părăsit-o pe Irina Tănase

S-a rupt lanțul de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase, după ce fostul lider al social-democraților a părăsit căminul conjugal, suspectând-o pe iubita sa de infidelitate. Politicianul crede că Irina Tănase ar fi avut un presupus amant în persoana lui Paul, un fost iubit de-al blondinei de acum 10 ani de zile.

Potrivit celor de la Cancan, Irina Tănase ar dori ca lucrurile să se rezolve și să se împace cu logodnicul ei, însă Liviu Dragnea nu pare să dea semne că ar reveni la sentimente mai bune.

Mai mult de atât, fostul președinte al Camerei Deputaților ar fi pus la cale un plan pentru a descoperi adevărul din spatele zvonurilor în care este implicată partenera sa de viață.

Deși Irina Tănase susține că este nevinovată și că nu este vorba despre o relație clandestină, apropiați de-ai lui Liviu Dragnea au declarat, pentru sursa citată anterior, că ar dori să stabilească o întâlnire în 3, cu Irina Tănase și Paul, presupusul ei amant. Momentan, nu au fost stabilite detaliile acestei viitoare întâlniri.

Liviu Dragnea ar fi pus punct relației cu Irina Tănase, după o poveste de dragoste care a durat mai bine de cinci ani de zile. Politicianul ar fi văzut imagini și stenograme compromițătoare cu iubita sa, ceea ce l-a determinat să se îndepărteze de ea.

„Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit!”

Acum câteva zile, iubita lui Liviu Dragnea declara că acuzațiile care i-au fost aduse sunt false, spunând că ea nu l-a înșelat niciodată pe fostul lider al PSD-iștilor. Pe de altă parte, Irina Tănase bănuiește că cel care s-ar afla în spatele acestui scandal ar fi Codrin Ștefănescu, unul dintre prietenii apropiați ai lui Liviu Dragnea.

„Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta (n.r. – de ce a plecat de acasă Liviu Dragnea) ? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Blondina este de părere că însuși Codrin Ștefănescu i-ar fi spart telefonul și ar fi falsificat discuțiile dintre ea și Paul, fostul ei iubit din tinerețe, pentru a lăsa de înțeles că l-ar fi trădat pe Liviu Dragnea, actualul ei logodnic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI