Plantele și florile preferate ale zodiilor. Ce preferă fiecare nativ din horoscop

de: Ana Chivu
07 10. 2021

Fiecare zodie preferă o anumită floare în funcție de semnul sub care s-a născut. Care este planta preferată de tine? Ce dorește fiecare zodie să primească la o zi onomastică sau drept surpriză într-o zi obișnuită?

Florile preferate de fiecare nativ: ce alegere ar face zodiile?

Berbec – Dorința lui este să se remarce, iar până și în propriul cămin dorește să fie unic. Plantele lui preferate trebuie să aibă frunze și flori cu un colorit deosebite pe care musafirii sau prietenii să le laude continuu.

Taur – Este cunoscut pentru dragostea lui pentru natură. Din livada lui nu lipsesc merii, perii, căpșunele sau zmeura. Este îndrăgostit de orice floare și vrea să apere orice frumusețe a naturii.

Gemeni – Nu au răbdare să îngrijească plante, iar ideale pentru ei sunt cele care nu necesită prea multă osteneală precum un ficus sau un cactus. De regulă le adoră pe cele sălbatice sau care arată foarte simplu.

Rac – Le plac mult nuferii, iar dacă în grădina lor și-ar face apariția și un bazin ar fi totul ideal. Arțarul este un copac pe care îl adoră și preferă deseori florile albe.

Leu – Vrea să iasă în evidență cu orice, oricând și aproape oricum, iar când vine vorba de flori este același lucru. Vrea coloane grecești, statui de marmură în curte care să fie acoperite cu ornamente naturale ce să atragă privirile tuturor.

Fecioară – Este o fire modestă și meticuloasă, iar alegerea florilor din grădină reprezintă o cale bună pentru a scăpa de stres. Vor plante colorate viu și în special cu galben și albastru.

Balanță – Adoră grădinile care au un aspect feeric și în care te simți ca-n povești, unde te poți odihni și visa la tot și toate. Are o dragoste aparte pentru florile ornamentale.

Scorpion – Florile roșii sunt pasiunea senzualului Scorpion. Trandafirii, mușcatele, garoafele, toate sunt asociate cu el. Preferă arbuști foarte bogați și viguroși, dacă are grădină. E pasionat de tufișuri de caprifoi, soc sau de liliac.

Săgetător – Floarea pe care o preferă este de departe garoafa, iar copacii reprezentativi sunt mesteacănul, stejarul și frasinul. Adoră să stea în natură și astfel să se regăsească.

Capricorn – Este îndrăgostit de grădinile în stil vechi care îi amintesc de poveștile cu zâne din copilărie. Îi plac arbuștii care pot fi cultivați în ghivece la început.

Vărsător – Vrea să aibă o grădină amenajată după regulile feng shui. Adoră să cultive bambus și bonzai în miniatură.

Pești – O culoare relaxantă pentru ei este verde. Dintre mirodenii pe care chiar ei să le crească ar alege: cicoare, șofran și lămâia verde sau lăptucile.