Plantele care elimină mirosul urât din casă. Aşa vei avea mereu un aer curat în apartament

Plantele care elimină mirosul urât din casă. Aşa vei avea mereu un aer curat în apartament
Cum să scapi de mirosurile neplăcute din casă? Câteva plante te ajută

Care sunt plantele care te ajută să ai un aer curat în casă? Acestea elimină mirosurile urâte și te scapă de alte opțiunile cumpărate din comerț pe care dai banii aiurea. Cum să ai mereu un aer curat în locuința ta?

Ce plante elimină mirosul urât din casă?

Mulți oameni se confruntă cu mirosuri neplăcute în casă, mai cu seamă pe timpul sezonului rece când ferestrele sunt mai mult închise. Din păcate, chiar dacă le deschizi mirosul poate veni de afară. Cauzele pot varia de la prezența animalelor de locuință la obiceiul de a fuma în interior.

Cu toate că există opțiunea de a-ți cumpăra constant soluții pulverizante din supermarket-uri, te poți ajuta și de anumite plante care te ajută să scapi de mirosurile nedorite. Fiecare casă are miresme distinctive care vin de la mirosurile personale ale celor care locuiesc acolo, obiceiurile culinare sau tabieturile lor.

Trebuie să știi că o aerisire corectă și suficientă este de mare ajutor. De asemenea, trebuie să te asiguri că nu există umezeală în interiorul camerelor. Dacă vrei să te folosești de plante pentru o mână de ajutor în dreptul acestei probleme, află că citricele sunt cele mai bune pentru că mireasma lor este asociată cu ideea de curățenie și prospețime.

Mai mult decât atât, au și proprietăți calmante. Lămâiul este des întâlnit în casele românilor, dar poți opta și pentru iasomie pentru un parfum floral, gardenie sau mușcate. Dacă vrei să împuști doi iepuri dintr-o lovitură, este de ajuns să pui câteva ghivece cu plante aromatice în bucătărie unde să crești cu grijă: rozmarin, cimbru, mentă sau busuioc.

Ce trebuie să faci?

În felul acesta va mirosi frumos la tine în casă, dar vei avea la îndemănă și ingredientele potrivite și proaspete pentru rețetele tale. Mulți oameni preferă să aibă în casă și lumânări parfumate pentru a-i ajuta în această direcție.

Există extrem de multe variante în supermarket-uri cu lumânără parfumate sau uleiuri esențiale pe care să le pui sub un suport aprins care ajută să emane mai puternic mirosul.

Specialiștii recomandă totuși să nu uiți de aerisirea camerelor și să ai grijă să deschizi geamurile și ușile larg cel puțin când știi că pleci de acasă pentru o scurtă perioadă de timp.

De asemenea, dacă ești fumător este indicat să lași pe pervazul din exterior scrumiera pentru că deși este goală mirosul de tutun este îmbibat în ea. Dacă obiectul stă la căldură și într-un aer închis, emană mai puternic acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI