Plantele care cresc într-o săptămână, de fapt. Pe ele trebuie să le sădești neapărat în grădina ta

Plantele care cresc într-o săptămână, de fapt. Pe ele trebuie să le sădești neapărat în grădina ta
Plantele care cresc intr-o saptamana, de fapt. Pe ele trebuie sa le sadesti neaparat in gradina ta

Fă-ți propria grădină cu tipuri de plante care cresc într-o săptămână. Alege aceste tipuri de plante și în doar câteva zile vei vedea cât de mult au crescut. Vor fi numai bune pentru a le pune în rețetele tale preferate.

Ce plante trebuie să conțină grădina ta de legume

Cultivarea plantelor necesită timp. Cu toate acestea, cei nerăbdători se pot bucura de această veste. Există anumite soiuri care cresc în doar o săptămână! Pe ele trebuie să le sădești neapărat în grădină. Iată cum să-ți amenajezi propria grădină cu tipuri de plante care cresc în timp record!

Acest proiect este perfect pentru cei care au spații mici și, de asemenea, puțin timp pentru a-l dedica micilor lor plante. În plus, beneficiile sunt nenumărate, deoarece aceste plante purifică aerul și îmbunătățesc atmosfera din locuință.

A avea plante acasă poate vindeca și un caz de depresie, iar actul „simplu” de grădinărit este terapeutic pentru cei expuși la niveluri maxime de stres.

Tipuri de plante care cresc într-o săptămână

Acestea sunt atât plante de interior, cât și plante solare care ar putea fi cultivate în sol fertil. Despre ce soiuri este vorba:

Ridiche

Poate fi recoltată în aproximativ 45 de zile. Planta este ușor de întreținut și foarte utilă pentru bucătărie. Ridichile sunt sărace în calorii, hidratează organismul și elimină toxinele.

O porție de 1/2 cană de ridichi feliate conține aproximativ 12 calorii. Practic, nu conține grăsimi, așa că nu-ți va fi sabotată dieta sănătoasă. Ridichile sunt gustarea crocantă perfectă atunci când vrei să ronțăi ceva între mese.

Salată verde

În doar o săptămână, salata verde poate crește foarte mult. Aceasta trebuie cultivată într-un loc cu mult soare.

Din punct de vedere nutrițional, această legumă este extrem de scăzută în calorii, dar destul de bogată în fibre. În plus, are un conținut ridicat de apă. Studiile arată că dietele bogate în alimente cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi legumele cu frunze, pot promova semnificativ pierderea în greutate.

Morcov

În funcție de tipul de morcov, cultivarea acestuia durează între 30 și 80 de zile. Are nevoie de mult compost, folosește zaț de cafea, dacă este posibil. Trebuie să menții solul mereu umed, pentru a crește sănătos și puternic.

Castravete

Este o plantă care necesită udare zilnică. Castraveții sunt nemaipomeniți pentru sănătate. Hidratează organismul, sunt sărăci în calorii și conțin multă apă. Atâtea motive pentru a-i include în alimentația zilnică.

Varză

Rezistă frigului și chiar gerurilor. Varza crește semnificativ în doar o săptămână și va fi gata pentru consum în aproximativ 50 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI