16 mai 2022 | 11:30

Planta care elimină tot răul din casă. Absoarbe imediat energia negativă din locuința ta

Utile
Planta care elimină tot răul din casă. Absoarbe imediat energia negativă din locuința ta
Ce plantă elimină răul din casa ta?

Majoritatea oamenilor au plante în casele lor. Acestea oferă o dispoziție bună și sunt plăcute în special în hol sau în colțurile unor camere din locuință. Cu siguranță ai observat cum întreaga încăpere este conturată altfel dacă le ai prin preajmă. Câteva dintre ele te ajută să elimini tot răul din casă. De asemenea, acestea sunt o idee bună de cadou pentru cei care și-au întemeiat recent un cămin. Energia lor se simte din plin.

Plante pe care trebuie să le ai în casă: elimină toată energia negativă

Cu siguranță îți dorești să ai lângă tine sau oriunde în preajma ta o energie bună. Majoritatea oamenilor își petrec mult timp la birou și acasă. Poți să ai parte de energii pozitive și o atmosferă purificată cu ajutor unor plante care îți sar în ajutor.

Nu trebuie să îți faci griji că nu vei putea avea grijă de ele pentru că nu sunt unele din cele mai sensibile. Acestea se descurcă foarte bine în multe medii și în special sunt capabile să elimine tot ce e negativ, purifică aerul și atrag norocul.

Ce trebuie să ai la tine în locuință?

Cactus: cactușii arată deosebit și atrag norocul. Se spune că ei prind în țepii lor orice energie negativă. Este una din plantele favorite din Feng Shui, așa că specialiștii recomandă să o ai în casă sau la locul de muncă.

Agrimonia (Turiță mare): experții Feng Shui asigură că ea alungă vibrațiile negative și servește ca o amuletă pentru a atrage curajul și alunga fricile. Poți să fii sigur că îți va aduce noroc.

Busuioc: cu siguranță cei mai mulți oameni îi știu calitățile în gastronomie. Află că el este de mare ajutor în multe alte scenarii. Acesta poate alunga multe insecte care te deranjează în sezonul cald, dar aduce și armonia, stabilitatea și fericirea.

Mireasma lui te face să zâmbești și să te simți confortabil. De asemenea, planta este recomandată persoanelor cu anxietate sau depresie. Poți să îți pui unul în hol sau chiar în dormitor/sufragerie. El absoarbe negativitatea, energia proastă și mirosul plăcut te face să te simți liniștit.

Mulți dintre specialiștii din domeniu recomandă să le poziționezi la umbră, în colțul unei camere. În felul acesta poți să te asiguri că iei contact vizual cu ele destul de des, astfel simțindu-le și mai bine energia. Acestea nu necesită îngrijiri speciale și sau o atenție aparte. Este nevoie să le ferești de razele soarelui și să le dai apă.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro