Plaja amenajată din România unde nu e aglomerație. Totul este de două ori mai ieftin decât Mamaia sau Vama Veche

Plaja amenajată din România unde nu e aglomerație. Totul este de două ori mai ieftin decât Mamaia sau Vama Veche
Dacă vrei aventură, dar și liniște, mergi pe plaja amenajată din România unde nu e aglomerație

Plaja amenajată din România unde nu e aglomerație! Litoralul românesc, per-total, este unul aglomerat și zgomotos, mai ales în stațiunile arhicunoscute, precum Mamaia. Dar, în multitudinea de stațiuni, există un loc plin de liniște și un loc profund romantic. Este plaja amenajată din România unde nu e aglomerație, iar totul este de două ori mai ieftin. Mult mai ieftin decât în Mamaia sau Vama Veche.

Sulina, plaja amenajată din România unde nu e aglomerație

Plaja Sulina este o mică bijuterie ascunsă la Marea Neagră. Un fel de plajă sălbatică, unde poți vedea cai și vaci care se plimbă pe acolo. Un loc minunat pentru relaxare.

Partea de mijloc a plajei este amenajată pentru turiști, cu șezlonguri, beach baruri, câteva restaurante și câteva fast-food-uri. Gustările și băuturile sunt acoperite pentru o zi.

Prețurile sunt foarte prietenoase, mult mai ieftin decât în Mamaia sau Vama Veche, chiar și în sezonul de vară.

În afară de asta, pe plaja de la Sulina puteți face o plimbare lungă până în părțile îndepărtate ale plajei, pentru a găsi liniște și calm.

Nu numai în timpul zilei vă puteți plimba, dar și noaptea, și puteți descoperi și câteva surprize.

De la petreceri la barul de pe plajă, la privitul stelelor, la înotul cu plancton luminos, totul poate fi o experiență uimitoare.

Pe deasupra, așteptați să vedeți răsăritul lunii pe plajă, este absolut spectaculos!

Administrația locală din orașul Sulina a decis să reamenajeze plaja, iar acum turistul care ajunge aici va descoperi o nouă față a acestei plaje.

Dacă vrei aventură, dar și liniște, mergi la Sulina. Totul este de două ori mai ieftin decât Mamaia sau Vama Veche

Dacă te simți aventuros, poți parcurge pe jos cei 3-4 km până la plajă, din orașul Sulina. În caz contrar, poți lua un taxi sau microbuz.

Există o zonă organizată cu umbrele de soare și șezlonguri, câteva baruri pe plajă și un restaurant.

Există, de asemenea, o porțiune mare de plajă, sălbatică, liberă. Aici se aude doar cum se sparg valurile, pescărușii, poți găsi scoici, arbuști și multă liniște și pace.

Aceasta este cea mai bună caracteristică a acestei plaje încă izolate, cu condiția să se aibă umbra de soare și scaunele necesare.

Este excelentă pentru relaxare și pentru a uita de pandemii și alte chestii.

Dacă nu știai, este cea mai mare plajă de nisip din sudul litoralului. Dacă ai chef de o baie aici, trebuie să mai știi că intrarea în apă este lină și cu puține scoici și câteva alge.

Prețurile practicate la barurile de pe plajă, care sunt foarte aproape, cu bere, cafea, sau suc, precum și menurile din restaurantele de aici, sunt mai ieftine.

De fapt, totul este de două ori mai ieftin decât Mamaia sau Vama Veche.

Așa că, dacă te-ai sărutat de zgomot, aglomerația de pe plajă, Sulina poate fi o alegere extrem de bună. Vacanță plăcută!