Pisica ta dărâmă obiecte prin casă? Explicația e mai profundă decât te așteptai

Pisica ta dărâmă obiecte prin casă? Explicația e mai profundă decât te așteptai
Ce înseamnă dacă pisica ta dărâmă lucrurile din casă?

Stăpânii prietenilor de lângă casă trebuit să fie atenți la toate gesturile necuvântătoarelor. Felinele ascund cele mai multe lucruri prin acțiunile lor. Există o explicație profundă pentru orice activitate pe care o au pe timpul nopții sau zilei. Cu siguranță ai văzut și tu cum deseori parcă simt nevoia să dărâme obiecte din locuință. Află că nu fac asta întâmplător, ci cu un sens. Ce se ascunde în spatele acestui gest?

De ce pisica dărâmă obiecte din casă: ce vrea să spună prin acest gest?

Stăpânii de pisici se simt deseori neputincioși atunci când vine vorba să le înțeleagă. Trebuie să fii foarte atent la micile gesturi dacă ai o pisică în casă.

Cu siguranță ai observat cum din când în când adoră să arunce lucruri pe jos sau să dărâme de nicăieri obiectele din casă. Indiferent dacă ești sau nu acolo, ele parcă iubesc să nu îți facă pe plac și să îți distrugă unele obiecte.

Există o explicație pentru această activitate pe care ele o fac cu succes. Nu are, de fapt, legătură cu pisica ta care ar fi lipsită de dragoste sau care ar vrea să te pună într-o poziție deloc bună.

Asta este în natura lor. Uneori pot face asta pentru că simt că un anumit lucru le intră în spațiul intim al lor sau pentru că în felul acesta își eliberează energia pe care o are.

Poți să te joci mai mult cu pisica ta pentru a vedea dacă aceasta este cauza. Oferă prietenei de lângă casă mai multe jucării și mai mult spațiu în care să se simtă liberă pentru a nu mai reacționa așa.

Cum explică specialiștii?

Mai mult decât atât, specialiștii susțin că unele pisici pot face asta doar ca să îți atragă atenția. La fel reacționează și copiii. Aceasta este o tehnică folosită și de felinele care simt că pierd din teren și nu mai au toată energia ta.

Este cazul să le iubești mai mult și să le oferi ceea ce vor. Ține minte că nu există pisici cuminți, așa că dacă ai una în casă fii sigur că o să îi auzi prezența.

Animăluțele domestice se fac auzite pentru că își doresc în cea mai mare parte a timpului compania ta. Vor să aibă toate atenția ta și să le faci toate plăcerile, iar dacă nu se întâmplă asta o să facă anumite gesturi pentru a putea sta cu ochii pe ele.