Piatra potrivită zodiei Săgetător. Aduce noroc mult în viaţa acestor nativi, e bine să o aibă mereu la ei

de: Andrei Simion
12 05. 2024

Piatra potrivită zodiei Săgetător. Săgetătorul  este al 9-lea semn al zodiacului. Cei născuți între 23 noiembrie și 21 decembrie sunt săgetători. Elementul Săgetător este focul, iar planeta conducătoare este Jupiter. Simbolul Săgetător este arcașul. Ca toate celelalte semne zodiacale și săgetătorii sunt influențași de anumite pietre. Iată așadar care este piatra potrivită zodiei Săgetător.

Piatra potrivită zodiei Săgetător

Născut în timpul iernii chiar înainte de solstițiu, nu este surprinzător faptul că Săgetătorii sunt un semn de foc. Cu mai mult decât o sclipire de pasiune și mereu gata să răspândească căldură iubitoare, Săgetătorii știut totul despre optimism, generozitate, având o inimă mare și fiind îndreptați spre lume.

Le place să călătorească, să îmbrățișeze toate aventurile vieții și au un simț al umorului impecabil care îi menține în relații bune cu prietenii și familia. Curioși și mereu plini de energie, nu este surprinzător să-i vezi pe Săgetători alergând încercând să răspândească acea bunăvoință și bucurie tuturor celor care le intersectează calea. În ciuda nevoii de conexiune, Săgetătorii sunt extrem de independenți și caută întotdeauna să-și formeze propria cale în viață, mai degrabă decât să urmeze pur și simplu mulțimea.

Zodia Săgetător

Simbolul Săgetătorului este arcașul. Această figură mitologică de centaur care își trage înapoi arcul și săgețile aduce vorba despre realizarea unei punți între cer și pământ. Arcașul reprezintă calitatea săgetătorului a spontaneității, nevoia de a trage mai întâi. Ea surprinde natura orientată spre scop a semnului și natura galopantă, sub formă de trap, cu care trec prin viață.

Planeta lor conducătoare este Jupiter, care era era zeul cerului și al tunetului. Jupiter este despre furtună și mai este și o planetă a belșugului. Este expansiv, social și, în ciuda laturii sale furtunoase, este conectat cu fulgere de speranță și natură pozitivă.

Trăsăturile zodiei Săgetător

O mie de trăsături incredibile alcătuiesc semnul zodiacal Săgetător, dar ca toate celelalte semne zodiacale, nu există putere fără o slăbiciune. Unul dintre principalele moduri în care săgetătorii se luptă în viață este promiterea excesivă. Un semn zodiacal care rareori spune „nu” ca parte a vocabularului lor, săgetătorii își promit mereu exagerat și ajung în situații dificile în care nu reușesc să facă față. Nu fac acest lucru din cauză că luptă să se afirme, ci din cauză că pot fi prea idealiști și atât de dornici să ajute încât spun automat da. Bunătatea lor naturală îi poate lăsa să fie ușor de profitat de pe seama acestora.

Săgetătorilor li se potrivesc pietre care îi mențin protejați, îi ajută să se concentreze puțin mai mult, întăresc comunicarea, astfel încât să poată depăși acea onestitate uneori bruscă și pietre care le permit să aibă o pauză de moment, astfel încât să se poată gândi cu adevărat dacă spun da.

Turcoazul – piatra săgetătorului

Piatra potrivită a Săgetătorului este turcoazul. Turcoazul este o piatră prețioasă albastră care înseamnă echilibru emoțional și comunicare. Aceasta este o piatră oceanică strălucitoare. Este mereu gata să echilibreze elementul foc al semnului Săgetător. Aducând atingerea sa liniștitoare și vindecarea profundă, Turcoazul ajută la echilibrarea emoțiilor și la deschiderea chakrei gâtului, astfel încât comunicarea clară a inimii să poată curge.

Turcoazul are o calitate puternică de amplificare, ceea ce înseamnă că îi poate ajuta pe Săgetători să profite la maximum de latura lor spirituală și să rămână deschiși pentru a primi cuvintele și mesajele pe care universul le poate oferi. În cele din urmă, Turcoazul aduce un element de armonizare care poate ține în frâu energiile masculine și feminine.

Zodia Săgetător – piatra potrivită