Peștera unde se duc cei care vor să aibă copii. Arată ireal, dar face minuni pentru cupluri!

de: Ionuț Vieru
30 05. 2022

Există locuri în toată lumea despre care se spune că, odată ajuns, vei experimenta o minune în viața ta. Acesta este și cazul unei peșteri, iar aici vin acele cupluri care vor să aibă copii, însă nu au posibilitatea de a face.

Locul unde vin cupluri care vor copii

Este vorba despre Peștera Utroba sau Peștera Pântecului. Aceasta se află foarte aproape de România, în Bulgaria, și este cel mai des frecventată de către cuplurile care nu au copii dar își doresc din tot sufletul să devină părinți.

Peștera este o fântână cu roci care are forma unui organ de sex feminin. Pentru a ajunge la peșteră va trebui să urmați indicatoarele, însă sunt greu de observat, iar nici traseul în sine nu este unul foarte ușor. Pentru început, va trebui să traversați o pădure deasă fără marcaje.

Cel mai dificil este de ajuns la Peștere Pântecului atunci când plouă. Drumul este unul abrupt, cu copaci căzuți și foarte noroios. Nu mulți sunt dispuși să înfrunte asemenea condiții, însă cei care își doresc cu adevărat copii sunt cei care trec peste aceste obstacole.

După ce treceți de pădurea deasă, veți întâmpina un drum de stâncă până la finalul călătoriei. Întregul traseu durează în jur de 2 ore, însă este unul frumos care merită încercat.

Peștera care face minuni pentru cupluri

Arheologii care au studiat această peșteră, care se spune că este făcătoare de minuni, au observat că un fascicol de lumină pătrunde în peșteră în lunile de iarnă. Potrivit oameni de știință, fasciculul respectiv reprezintă căsătoria sacră dintre Zeița Mamă și Soare.

De asemenea, cum am precizat și mai devreme, peștera, care se află în Bulgaria, Munții Rodopi, are o formă asemănătoare cu organele genitale ale femeii. Cei care au vizitat acest loc au spus că au avut copii ulterior, iar peștera ar fi avut o legătură cu acest lucru.

Peștera Utroba sau Peștera Pântecului are o adâncime de 22 de metri și se poate găsi în zona Tangardak Kaya, la aproximativ 12 kilometri nord-vest de Kardzhali. A fost modelată de către vechii traci în jurului anului 1.000 î.Hr. și redescoperită în anul 2001 de către speologul bulgar Mincho Gumarov.