Pescobar, despre peştele stricat găsit în restaurante. Scuza găsită de milionar: „Era binecuvântat”

de: Sabina Anastasia
23 09. 2023

Paul Nicolau, cunoscut în spațiul public și drept Pescobar, a venit cu noi precizări referitoare la peștele din restaurantele sale, despre care s-a spus că a fost stricat. Omul de afaceri a susținut că preparatul a fost adus de pe Muntele Athos și că angajații săi au făcut o greșeală. Declarațiile milionarului.

Pescobar, noi declarații despre restaurante

Afacerile lui Pescobar au suferit o lovitură neașteptată, după ce inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) au făcut investigații la locurile cu pricina. Localuri din Herăstrău, Snagov și Timișoara au fost închise, milionarul fiind și sancționat financiar.

Paul Nicolau, așa cum i se spune de fapt afaceristului, a făcut noi precizări în mediul online referitoare la afacerile sale. Milionarul a început să redeschidă restaurantele sancționate de inspectori, precizând vineri, 22 septembrie, că Taverna Racilor din Timișoara primește din nou clienți.

Amintim că și Taverna Racilor din Herăstrău, din București, a fost închisă. Protecția Consumatorilor a cerut Primăriei Capitalei ca, în cazul de față, să intervină și inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică. Au fost descoperite mai multe nereguli, printre care și mâncare stricată, inclusiv la Timișoara.

Potrivit informațiilor din spațiul public, milionarul vindea la restaurantul din Timișoara pește stricat. Pescobar a precizat, într-un material video publicat pe rețelele sociale, că peștele nu a fost stricat. Ar fi fost vorba, de fapt, despre doradă adusă de pe Muntele Athos.

Ce a spus milionarul despre dorada stricată

„Timișoara a fost închisă doar o zi, până am remediat cele constatate de comisarii ANPC și cu sublinierea faptului că îmi pare rău de dorada aia, că se zice că a fost doradă stricată. Aia e doradă binecuvântată de la Muntele Athos.

Au greșit ai mei o etichetă pe doar două cutii. Deci din 14 cutii care erau una peste alta, două cutii erau cu o etichetă veche, dar noi în facturi avem toate intrările”, a spus Pescobar, într-un material încărcat pe pagina lui de Instagram.

În același context, omul de afaceri a explicat că nu știe suma exactă la care se ridică prejudiciul creat afacerii lui, după închiderea localurilor. Cu toate acestea, a precizat că este vorba despre o sumă imensă.

Citește și: Cine este Pescobar și cum s-a îmbogățit. Care este numele lui real

Paul Nicolau susține că, în cazul afacerilor lui, a existat multă inflamare publică și totodată multă minciună. Milionarul a susținut că ai săi clienți nu sunt afectați de scandalul declanșat și că nu se lasă duși cu zăhărelul, ci continuă să vină la restaurantele sale.