Pericolul uriaș din frigiderul tău. Alimentele pe care trebuie să le arunci, ce spun nutriționiștii

Pericolul uriaș din frigiderul tău. Alimentele pe care trebuie să le arunci, ce spun nutriționiștii
Considerarea frigiderului ca fiind un loc magic în care orice poate fi depozitat și poate rămâne proaspăt pentru totdeauna este o idee ambiguă.

Pericolul uriaș din frigiderul tău! Considerarea frigiderului ca fiind un loc magic în care orice poate fi depozitat și poate rămâne proaspăt pentru totdeauna este o idee ambiguă. În mod normal, ne transformăm frigiderele într-o magazie cu alimente vechi. Unele dintre ele ajung să fie expirate și nesănătoase. Calcularea caloriilor dintr-o bucată de brânză sau dintr-un burger dublu de vită este normală pentru noi. Dar cum rămâne cu caloriile pe care le stocăm în frigiderul nostru? Dacă nu știai, îți spunem noi că există pericolul uriaș din frigiderul tău. Nu de puține ori nutriționiștii vorbesc despre alimentele pe care trebuie să le arunci, și să nu le mai păstrezi în frigider.

Ce este în frigiderul tău?

Restul de chili mucegăit s-ar putea să nu fie singurul lucru pe care ar trebui să-l aruncați. În frigiderul tău pot exista agenți secreți care ascund calorii goale, grăsimi trans și o mulțime de zahăr.

Vă puteți ajuta să faceți alegeri mai sănătoase dacă țineți aceste alimente departe de frigider și congelator. Există o mulțime de lucruri despre care ne dăm seama că sunt nesănătoase, cum ar fi înghețata, crema tartinabilă și untul.

Care sunt alimentele pe care trebuie să le arunci și pericolul uriaș din frigiderul tău

Dar, dacă nu știai,  există pericolul uriaș din frigiderul tău, ca mulțime de alte alimente care rămân nerecunoscute și care sunt considerate în lista celor mai rele 10 alimente din frigiderul tău.

Haideți să vedem ce spun nutriționiștii despre cele mai rele alimente din frigiderul tău. Este clar că ar fi bine să le eviți din motive de sănătate:

1. Produse alimentare expirate

Alimentele fiind proaspete sau procesate au o durată de viață limitată. Nu poate dura la nesfârșit și ar trebui să se verifice în mod corespunzător datele de expirare ale produselor alimentare din frigiderul dumneavoastră.

Bacteriile care se dezvoltă pe produsele alimentare expirate pot fi periculoase pentru dumneavoastră și, de asemenea, produc un miros neplăcut în frigider. Din acest motiv, „Articolele alimentare expirate” sunt în capul listei și monitorizarea regulată este integrală.

2. Sucuri și băuturi la conservă

În această categorie puteți adăuga toate acele sucuri ambalate, băuturi aromatizate, băuturi reci, ceaiuri cu gheață și lichioruri zaharoase conservate. Întrebarea este de ce sunt incluse în topul celor mai proaste produse alimentare?

V-ați gândit vreodată la conținutul de zahăr și la aromele artificiale pe care le consumați într-o singură sticlă de băutură la conservă? În majoritatea băuturilor nu există nimic natural și nu faceți decât să înghițiți aromele amestecate cu zahăr, ceea ce nu este deloc bun pentru sănătate.

3. Legume și fructe stricate

Frigiderele au în mod normal o secțiune sau un sertar separat pentru fructe și legume și de obicei trecem cu vederea această subdiviziune. Acest lucru are ca rezultat nu doar o risipă de alimente și bani, dar va lăsa secțiunea de fructe și legume mirositoare, lipicioasă și plină de bacterii.

Gazul etilenă pe care îl produce un fruct putred, face ca celelalte produse proaspete din frigiderul dumneavoastră să se strice mai repede.

4. Crema de cafea

Surprinsă să vezi acest lucru în lista celor mai rele 10 alimente din frigiderul tău? Cremele de cafea dau ceștii tale o aromă de te lasă cu buzele umflate, dar este foarte important să știi din ce este alcătuit crema de cafea?

Aromele artificiale, siropul de porumb, conservanții, uleiurile și agenții de îngroșare sunt câteva dintre ingredientele pe care le amesteci în cafea atunci când adaugi o lingură de cremă de cafea.

5. Alimentele congelate sunt pericolul uriaș din frigiderul tău

Mâncarea curată și proaspătă făcută în casă este întotdeauna mai bună decât alimentele congelate procesate. Conservanții și aromele suplimentare împreună cu conținutul ridicat de sodiu sunt pur și simplu un compromis în detrimentul sănătății.

Uneori, a merge pentru alimentele congelate pentru a vă face viața mai ușoară poate fi justificată, dar a face o parte din obiceiurile dvs. zilnice de gătit și de alimentație nu este rezonabil.

Din acest motiv, alimentele congelate, inclusiv nuggets, cartofi prăjiți, cârnați ,chifteluțe de hamburger, parate, carne de linia Deli etc. se încadrează în lista celor mai proaste 10 alimente din frigiderul dumneavoastră.

6. Aluat gata preparat

în mod normal, facem acasă pizza, fursecuri, chiftele și biscuiți și folosim aluat gata preparat sau baza disponibilă în supermarket. Îl stocăm în frigiderul nostru, gândindu-ne la timpul pe care îl economisim prin faptul că nu mai preparăm unul acasă.

De fapt, ne riscăm sănătatea pentru a economisi o parte din timpul nostru. Grăsimile nesănătoase, conservanții și ingredientele nenaturale din aluat fac ca mâncarea noastră sănătoasă făcută în casă să fie nenaturală.

7. Iaurtul aromat

Mamele își cumpără cu plăcere copiilor lor „iaurturi aromate” și presupun că aceștia mănâncă ceva sănătos. Cum rămâne cu conținutul de zahăr, aromele artificiale de fructe, coloranții alimentari și alte ingrediente care sunt folosite pentru a face iaurturi aromatizate? Înainte de a stoca aceste iaurturi congelate în frigiderul dumneavoastră, aruncați o privire pe lista de ingrediente.

8. Brânză

O felie de Brânză înseamnă în medie 100 de calorii împreună cu 8 grame de grăsimi. Da, vă oferă calciu și proteine, dar stocarea ei în frigider poate duce la o utilizare excesivă și la acumularea de calorii.

Încearcă în schimb să te schimbi pe brânză cu conținut scăzut de grăsime!

9. Sosul de soia

Acesta nu are în mod direct nici un efect asupra greutății tale, dar cum este foarte mare este conținutul de sare; poate duce la creșterea în greutate din cauza retenției de apă în corpul tău.

Sosul de soia din acest motiv nu este un element demn de a fi păstrat în frigiderul tău.

10. Margarina, poate fi pericolul uriaș din frigiderul tău

Grăsimile trans din margarină pot intensifica amenințarea bolilor cardiovasculare. Poate fi cel mai rău produs alimentar din frigiderul tău.

Înlocuiți margarina tare cu margarina de măsline sau orice altă opțiune moale și „fără grăsimi trans” și cu puține calorii.

11.Maioneza

O lingură are 93,8 calorii. Aceeași cantitate de muștar Dijon are aproximativ 15, deși probabil că ați folosi mult mai puțin.

Este prea tentant să o puneți pe un sandviș dacă este chiar acolo în frigider, așa că aruncați maioneza. Păstrați muștarul.

12.Cremă fără lapte aromatizată

Este foarte procesat și are zahăr sau îndulcitori artificiali și arome artificiale. Ingredientele pot include sirop de porumb, ulei de soia, ulei din semințe de bumbac, cazeinat de sodiu, fosfat dipotasic, mono, și digliceride și stearoil lactilat de sodiu. Folosiți doar lapte, știți ce este.

13.Hot Dogs

Carnea care a fost procesată pentru a o face să dureze mai mult, prin maturare sau afumare, de exemplu, a fost asociată cu cancerul colorectal și, posibil, și cu cancerul de stomac.

Aceasta include hot-dog, șuncă, cârnați și carne de vită în conservă, printre altele.

14.Apă tonică

Chinina care dă apei tonice gustul său amar unic este îndulcită cu 124 de calorii pe o sticlă de 12 uncii, adică aproape la fel ca și cola.

Dacă o folosiți ca mixer pentru cocktailuri, încercați în schimb niște apă minerală și lămâie, funcționează bine și are mult mai puține calorii.

15.Berea poate să fie pericolul uriaș din frigiderul tău

Dacă vă place să beți o bere după muncă, s-ar putea să obțineți unele beneficii pentru sănătate de pe urma ei, așa că ar merita să o păstrați.

Dar dacă vă este prea ușor să vă dați jos un pachet de 6 beri în timpul unui meci de fotbal, atunci nu vă tentați. În afară de caloriile goale, atât de mult alcool este legat de numeroase probleme de sănătate. Și la mahmureală.

Concluzie

Acum că ai aflat care ra fi pericolul uriaș din frigiderul tău, și, bineînțeles, alimentele care nu ar trebui să le păstrezi, treci la treabă și scapă de imediat. Nu de alta, dar trebuie să ai grijă de sănătatea ta și a familiei.