30 iul. 2021 | 12:32

Pericolul major descoperit într-un hipermarket. ANPC a decis să îl închidă pe loc!

News
Pericolul major descoperit într-un hipermarket. ANPC a decis să îl închidă pe loc!
Pericolul descoperit d ANPC într-un hipermarket

Ce pericol major ascunde un hipermarket? Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a decis să ia măsuri pe loc.  Ce au descoperit? Șefii magazinului au fost nevoiți să ună restricții.

Pericol descoperit de ANPC într-un hipermarket

  • Auchan a venit cu un alt drept la replică, pentru playtech.ro, în jurul orelor 14:10, în care a subliniat că nu întreg magazinul a fost închis, ci doar câteva dintre raioane temporat.

Un hipermaket din Capitală a suferit modificări după o vizită din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Inspectorii au găsit produse expirate, mizerie și alimente lăsate în soare, motiv pentru care au hotărât suspendarea activității magazinului.

Inspectorii au descoperit și alte greșeli grave precum frigidere nefuncționale sau ruginite, alimente expirate și mizerie în tot locul. Controalele amănunțite nu au avut loc doar în Capitală, ci și în alte orașe de pe tot teritoriul.

Specialiștii au luat la puricat supermarket-urile mari în aceste zile pentru a se asigura că alimentele sunt depozitate corespunzător. Comisarii au găsit scene de coșmar, ulterior au hotărât închiderea usă închidă câteva dintre raioanele nui supermarket și s-a propus suspendarea activității pentru 6 luni de zile în zonele menționate.

Verificările au continuat și în alte orașe. Într-un spațiu din Brașov au fost găsite tone întregi de produse lăsate la soare în temperaturi de peste 40 de grade Celsius. Mulți oameni se feresc să mai gătească în această perioadă caniculară, motiv pentru care aleg să cumpere produse semipreparate.

Ce au spus reprezentanții magazinului?

Nutrționiștii susțin că toți trebuie să verifice temeinic detaliile indicate pe ambalaje și să se asigure că acestea au fost ținute la temperaturi corespunzătoare pentru a evita problemele de sănătate.

„Ca urmare a controlului ANPC, câteva raioane au fost închise temporar, printre care și cel de băuturi, restul magazinului rămânând deschis pentru clienți. În momentul de față, pregătim întreaga documentație și informațiile necesare pentru a le transmite în cursul zilei de mâine la ANPC cu scopul reluării activității în raioanele în cauză în cele mai bune condiții.

În ceea ce privește cei câțiva paleți de apă aflați în curte, aceștia au fost recepționați aseară și urmau să fie transportați în depozitul magazinului în decursul zilei de astăzi. Am realizat, de asemenea, o igienizare suplimentară în cazul celorlalte raioane indicate de ANPC și am retras toate produsele care au făcut obiectul controlului, urmând să facem analizele necesare.

Ne pare rău pentru situația intervenită și vă asigurăm că am colaborat îndeaproape cu autoritățile implicate. Asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control, cu deosebire în această perioadă, astfel încât să nu mai apară astfel de situații în viitor”
Auchan Retail România (Sursa: drept la replică prezentat de cotidianul.ro)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro