Pepe și o vedetă Antena 1, în tandrețuri? Cum au fost surprinși, de fapt, cei doi: ”Bine, iubire”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost unul amiabil, iar asta pentru că cei doi s-au pus de acord în privința mai multor aspecte ale căsniciei lor. Au terminat rapid cu despărțirea și împărțirea bunurilor, iar acum fiecare a luat-o pe drumul său.

Pepe și o vedetă Antena 1, în tandrețuri?

Acum, Pepe pare că își caută o nouă parteneră de viață, iar fanii deja bănuiesc cine ar putea fi noua cucerire a artistului. Artistul a început să se apropie de o colegă de a lui de la Te cunosc de Undeva, iar sentimentele par că sunt reciproce.

Despre Pepe și Raluka s-a mai scris că ar fi mai mult decât prieteni, iar asta din cauza apropierii între ei și a gesturilor de afecțiune. De data aceasta, cei doi și-au pus din nou fanii pe gânduri, după ce cântăreții s-au alintat în culisele emisiunii Te cunosc de Undeva.

Pepe a pupat-o pe Raluka pe cap, în timp ce ea și-a ridicat brațele și le-a pus pe gâtul lui. În plus, cei doi își vorbesc în alinturi, în spirit de glumă.

„Ce faci, viața mea?”, a întrebat-o Pepe pe Raluka. Răspunsul a venit imediat de la artistă, care a intrat în jocul lui. „Bine, iubire. Tu?”, a fost răspunsul Ralukăi.

De-a lungul timpului s-a mai speculat pe marginea subiectului apropierii dintre cei doi. Adevărul este, însă, că Pepe și Raluka sunt buni prieteni și se cunosc de mulți ani, iar micile alinturi și gesturi dintre ei sunt doar dovada unei prietenii solide.

Pepe nu mai poartă verigheta

Pentru că este un bărbat liber și fără obligații, Pepe a decis să nu mai poarte verigheta. El s-a afișat în emisiunea online pe care o are fără inel, iar fanii au observat imediat.

Pe de cealaltă parte, Raluca Pastramă pare că o duce din ce în ce mai bine. Ea se concentrează pe creșterea celor două fetițe și pe grădinița pe care o administrează. Vedeta este destul de activă pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii cu copiii ei și cu ea, în diferite ipostaze.

Pepe și Raluca Pastramă s-au înțeles cu privire la cele două fetițe, Maria și Rosa, și la programul de vizite, astfel încât copiii să petreacă timp cu ambii părinți, pe rând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI