05 dec. 2020 | 12:06

Pepe și ”amantul” Ralucăi Pastramă s-au confruntat. A ieșit cu scântei între ei

Monden
Pepe și ”amantul” Ralucăi Pastramă s-au confruntat. A ieșit cu scântei între ei
Raluca Pastrama l-ar fi inselat pe Pepe cu un arab

Pepe și amantul Ralucăi Pastramă s-au confruntat, la scurt timp după ce interpretul ar fi aflat despre o așa-zisă relație interzisă a soției sale. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc.

Raluca Pastramă s-ar iubi de trei ani cu un tânăr arab. Ce făcea Pepe în tot acest timp

Pepe și presupusul amant al soției sale, Raluca Pastramă s-au confruntat, cei doi amenințându-se reciproc, scrie cancan.ro. Potrivit unor surse, celebrul interpret ar fi făcut destăinuiri uluitoare apropiaților săi.

Pepe le-ar fi spus unor persoane de încredere, extrem de apropiate, că ar fi aflat de la prietenele Ralucăi Pastramă că aceasta l-ar înșela de nu mai puțin de trei ani cu un tânăr de origine arabă. Tatăl acestuia conduce în Capitală o cunoscută măcelărie arăbească.

Pepe ar fi încercat să treacă peste infidelitățile Ralucăi Pastramă

Conform destăinuirilor lui Pepe, în toți acești 3 ani, ar fi încercat să treacă peste presupusele infidelități ale Ralucăi Pastramă. În plus, după ce ar fi aflat de escapadele amoroase ale soției și ale presupusului iubit, cea mai recentă având loc la un hotel din Câmpina, Pepe l-ar fi abordat pe tânărul de origine arabă pe Instagram. Astfel, cei doi ai avut o discuție tensionată pe rețeaua de socializare.

Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisile lui Pepe”, au dezvăluit sursele citate.

Cine este tânărul arab, amantul soției lui Pepe

De asemenea, conform acelorași surse, presupusul iubit al Ralucăi Pastramă este un tânăr de origine arabă, dar care nu are nicio treabă cu medicina, așa cum s-a vehiculat. Acesta este fiul unui cunoscut afacerist, care a pus bazele unei carmangerii arăbești în București. Amantul pare să fie un veritabil Don Juan și nu ar avea gânduri serioase cu Raluca Pastramă.

Astfel, divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe se anunță unul extrem de complicat și de lungă durată. În afară de averea estimată la circa 1,5 milioane de euro, cei doi vor disputa și custodia fetițelor.

Pepe s-ar putea să scoată vorbe, ca Raluca Pastramă să piardă custodia copiilor

Tocmai din această cauză, ”dezvăluirile” pe care artistul le-a făcut prietenilor, legate de infidelitățile soției, ar putea fi și o ”strategie de marketing” bine pusă la punct, pentru a o discredita pe Raluca Pastramă în fața instanței judecătorești, dacă se va ajunge acolo.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro