Pepe, declarație bizară despre noua lui iubită. Toată România a citit asta

Pepe, declarație bizară despre noua lui iubită. Toată România a citit asta
Pepe, declaratie bizara despre noua lui iubita

Fanii lui Pepe nu-și mai pot conteni entuziasmul, de când au aflat că celebrul artist a pus ochii pe o frumoasă șatenă. Deși a fost discret în privința vieții sale private, în special după divorțul de Raluca Pastramă, mama fetițelor sale Maria și Rosa, Pepe a decis să spună adevărul despre presupusa lui relație cu frumoasa Yasmine.

Pepe, declarație bizară despre noua lui iubită

După ce Pepe și Yasmine au fost surprinși sărutându-se, fostul model de la MRA nu a vrut să comenteze foarte mult subiectul. Blondina a fost rezervată în declarații, punând accent pe faptul că nu este o persoană publică:

„Nu am ce să declar despre imaginile acestea… Nu sunt o persoană publică, dacă vreți puteți să-l sunați pe el să vă povestească”, a fost reacția Yasminei.

Conform jurnaliștilor de la Wowbiz, Pepe a dat de înțeles că între el și frumoasa Yasmine există ceva mai mult decât o relație de prietenie. Cu toate astea, artistul nu a vrut „să dea prea mult din casă” și a spus că în momentul în care va avea un anunț de făcut, acesta va fi urcat pe canalul său oficial de Youtube.

„În primul rând, noi am pus fotografii pe Story în care apărem împreună, înainte să dea presa.Dacă suntem un cuplu? Nu, că eu mă sărut cu toată lumea… Ce întrebare e asta? Eu sunt bine acum, mulțumesc foarte mult. Am hotărât să nu mai dau declarații despre viața mea personală, pentru că știu cum e, peste cinci luni declarațiile astea sunt sucite și scoase din context iar eu nu mai vreau asta. Dacă voi avea ceva mai mult de spus, o voi face pe canalul meu de Youtube ”, a declarat Pepe, în exclusivitate pentru sursa citată.

Pepe și Yasmine se cunosc de foarte mulți ani, blondina fiind un recunoscut make-up artist din România. Cei doi au colaborat în trecut pentru câteva dintre videoclipurile cântărețului, fiind și protagonista unuia dintre acestea în anul 2015.

Reacția Ralucăi Pastramă, după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu Yasmine

S-au cunoscut, s-au iubit și după opt ani de mariaj, Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. După ce au pus capăt poveștii lor de iubire, cei doi și-au văzut, separat, de vieților lor. Recent, Raluca Pastramă ne-a dăruit prima sa reacție privind noua relație a fostului ei soț.

Întrebată ce părere are despre faptul că Pepe și-a îndreptat atenția către o altă domnișoară, bruneta nu a fost deloc surprinsă de acest lucru:

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a declarat Raluca Pastramă, exclusiv pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI