Pepe a spart banca după divorțul de Raluca Pastramă. Ce achiziție colosală a făcut

Pepe a spart banca după divorțul de Raluca Pastramă. Ce achiziție colosală a făcut
Pepe a spart banca dupa divortul de Raluca Pastrama. Ce achizitie colosala a facut

Pepe demonstrează că pandemia de coronavirus nu i-a afectat deloc veniturile. Dimpotrivă, ultimele ipostaze arată că artistul a „spart” banca după divorțul de Raluca Pastramă. Cea mai nouă achiziție este colosală!

Pepe uimește! Ce și-a cumpărat recent

Pepe iubește nu doar femeile, ci și mașinile cu mulți cai-putere. Așa se face că artistul și-a achiziționat un super bolid de lux, care costă cât o vilă! Recent, fostul soț al Ralucăi Pastramă și-a scos fetițele la plimbare cu noua mașină.

Pepe este un împătimit al mașinilor puternice. De-a lungul timpului, solistul a avut o serie de bolizi scumpi, care costă o avere. Niciun român de rând nu îndrăznește să viseze la asemenea „bijuterii” pe patru roți.

Pentru a se putea răsfăța acum cu mașini scumpe, Pepe a muncit extrem de mult. Și-a sacrificat timpul liber pentru a pleca la concerte în diferite colțuri ale României sau în străinătate. Astfel, artistul a reușit să strângă bani frumoși din cântat, iar acum își poate permite orice fiță. Cea mai nouă achiziție este o mașină la care mulți pot doar să viseze. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi Cancan în apropierea vilei sale din Pipera, la bordul unui bolid de lux, pe care Pepe a dat foarte mulți bani.

Artistul conduce o „bijuterie” pe patru roți

După ce a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne și un BMW X6, Pepe a rămas fidel mărcii germane BMW, dar și-a luat un model mai puternic, care costă cât o casă! Noul BMW seria 8 Gran Coupe valorează cel puțin 100.000 de euro. În funcție de opțiuni și dotări, prețul poate ajunge și la 150.000 de euro. La o primă vedere, mașina pe care o conduce Pepe are pachetul sport. Iar culoarea BMW-ului face parte din gama „de lux” a celor de la Bavaria.

Cu noua mașină a lui Pepe au fost plimbate și cele două fetițe ale artistului. Și pentru că sunt fetele lui tata, Pepe încearcă să le insufle Rosei și Mariei pasiunea pentru mașini. Cele două fetițe ale sale sunt plimbate de către părintele lor cu bolidul de lux proaspăt cumpărat. Mai mult, cântărețul face activități pline de adrenalină cu prințesele lui.

În vârstă de nouă și șase ani, Rosa și Maria adoră să facă diverse activități interesante alături de tatăl lor. Una dintre ele este mersul la karting, unde micuțele demonstrează că le place la volan.

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio

Deși s-a despărțit de mama copiilor săi, Pepe nu exclude o nouă căsătorie. Solistul este de părere că ce urmează după o despărțire nu trebuie să afecteze o viitoare posibilă relație de iubire.

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi. Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!

De ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super-egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mărturisit Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI