Pepe a dat-o în judecată pe Raluca Pastramă. Relația celor doi este mai tensionantă decât au lăsat să se vadă. De la ce a pornit conflictul

de: Violeta Badea
18 09. 2024

Pepe a intentat proces fostei sale soții, Raluca Pastramă, pentru a rezolva o problemă legată de educația fiicelor lor. Deși copilele locuiesc cu el, bruneta a refuzat să semneze actele necesare pentru mutarea lor la o școală mai apropiată de casa artistului.

Raluca Pastramă, dată în judecată de Pepe

Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fiice, Maria și Rosa, de care artistul se ocupă cu dedicare. Cele două fetițe locuiesc cu el, iar fostul cuplu are custodie comună.

Într-o declarație pentru Viva.ro, Pepe a explicat că își dorește să fie prezent în viața de zi cu zi a fetelor, ducându-le la școală și la activități. Din acest motiv, artistul a dorit ca Maria și Rosa să se mute la o școală privată mai apropiată de casa lui, pentru a evita traficul și a petrece mai mult timp cu ele.

Fata cea mare, Maria, și-ar fi dorit această schimbare de ceva vreme. Cu toate acestea, Raluca Pastramă a refuzat să semneze actele necesare pentru transferul la noua școală, ceea ce a dus la deschiderea unui proces.

Pepe a câștigat procesul, dar Raluca Pastramă a făcut apel

După o perioadă de un an și jumătate de insistențe, Pepe a decis să deschidă procesul pentru a obține semnătura necesară transferului fetelor la noua școală.

”Nu mi s-a părut penibil nici măcar că am deschis proces și l-am câștigat,” a declarat Pepe în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”, conform Spynews.ro.

În final, artistul a reușit să mute fetele la o instituție privată foarte bine cotată. ”Sunt mândru de dorința voastră de evoluție,” a scris Pepe într-o postare pe rețelele sociale, felicitându-le pe Maria și Rosa pentru curajul de a face această schimbare. Totuși, imediat după ce fetele au susținut și trecut examenele de admitere, Raluca Pastramă a făcut apel, continuând astfel conflictul legal.

Citește și Marea absentă de la nunta lui Pepe. Motivul pentru care Andra Măruță nu a venit la petrecere VIDEO!

Câți bani cheltuie Pepe pentru educația fiicelor sale

Pepe investește semnificativ în educația fetelor sale, Rosa și Maria, care merg la o școală privată din Capitală. Costurile variază între 670 și 750 de euro pe lună pentru fiecare copil, în funcție de programul școlar ales, iar taxa include și mesele.

Pentru artist, investiția în educația fetelor este o prioritate, iar dorința de a le oferi cele mai bune condiții a fost unul dintre motivele principale pentru care a insistat asupra mutării lor. Pepe a subliniat că a încercat să o implice pe Raluca Pastramă în alegerea școlii, dar aceasta a refuzat să viziteze instituțiile recomandate.

Artistul își dorește tot ce e mai bun pentru fiicele sale și a fost dispus să lupte în instanță pentru a le oferi un viitor educațional strălucit, în ciuda tensiunilor cu fosta soție.

Citește și Cât plătește Pepe pentru educația fiicelor sale. Artistul s-a luptat să își mute fetițele la o altă școală!