Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea lui Luca. Ce a dezvăluit fosta soție

Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea lui Luca. Ce a dezvăluit fosta soție
Ce pensie alimentară plătea Regecampf pentru Luca?

Ce pensie alimentară plătea Laurențiu Reghecampf pentru Luca? Fosta soție a celebrului antrenor a venit cu detalii neștiute din familie. Ce sumă dădea acesta pentru primul său moștenitor?

Mariana Pfeiffer, dezvăluiri uluitoare: ce pensie alimentară plătea Laurențiu Reghecampf pentru Luca?

Mariana Pfeiffer a venit cu dezvăluiri neștiute din fosta căsnicie cu celebrul antrenor și din povestea de iubire a bărbatului cu Anamaria Prodan. Divorțul anului este cuprins de multe informații care se bat cap în cap. În timp ce Ana susține în continuare că nu l-a despărțit pe Reghe de Mariana, cea din urmă declară inversul.

Femeia care i-a dăruit primul moștenitor sportivului a povestit câteva amănunte interesante din interiorul familiei pe care mulți o credeau perfectă. Femeia a dezvăluit cum au fost lucrurile în viziunea sa și cum sexy-impresara a mințit în multe din cazuri și s-a folosit de diverse artificii pentru a-l îndepărta pe bărbat de ea.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată”, a declarat aceasta.

Cunoscuta impresată a povestit în direct la emisiunea ‘La Măruță’ că a avut grijă de Luca și l-a iubit așa cum și-a iubit copiii de sânge. Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că nu a făcut niciodată diferențe între cei patru și i-a sprijinit în mod egal întotdeauna, lucru care îl va face și după ce își va încheia socotelile cu încă soțul ei.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca!”

Mariana a povestit că nimic din ceea ce a afirmat șatena nu este adevărat pentru că Luca a crescut alături de ea și actualul soț în Germania. Aceasta a menționat și că tot Ana i-a dat email-uri în care îi solicita să fie de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care antrenorul i-o datora fiului.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său.

De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei. Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”
Mariana Pfeiffer (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI