Pensia alimentară pe care o primește Roxana Ciuhulescu. Suma importantă pe care i-o dă fostul soț

Pensia alimentară pe care o primește Roxana Ciuhulescu. Suma importantă pe care i-o dă fostul soț
Ce sumă primește Roxana Ciuhulescu din partea fostului soț pentru pensia alimentară

Divorțul dintre Roxana Ciuhulescu și fostul soț a fost unul cu scântei, ținând cont că au fost aduse acuzații care au legătură cu infidelitatea. Vedeta a suferit enorm după respectiva căsnicie, însă a oferit iubirii o nouă șansă după ce și-a cunoscut actualul partener.

Ce pensie alimentară primește Roxana Ciuhulescu din partea fostului soț

Roxana Ciuhulescu este o mămică desăvârșită. Vedeta a trăit momente dificile când a fost nevoită să se despartă de copiii săi pentru a pleca la Survivor. Aceasta se bucură de o fetiță în vârstă de 14 ani din fostul mariaj, dar și de un băiețel în vârstă de 3 ani și jumătate, pe care îl are alături de Silviu Bulugioiu.

Vedeta își dispută partajul cu fostul partener, iar cei doi nu au păstrat o relație foarte bună în urma divorțului, fiind implicați în numeroase controverse. Cu toate acestea, fostul ei soț plătește o pensie care ajunge la o sumă frumoasă pentru fiica pe care o are împreună cu Roxana Ciuhulescu.

Câți bani plătește fostul soț al Roxanei Ciuhulescu în fiecare lună

De-a lungul unui an, el a trimis 48.000 de lei, după cum a punctat fosta concurentă de la Survivor România 2022 în declarația de avere. Mai exact, se pare că fostul soț ar plăti o medie de 4.000 de lei lunar pentru întreținerea și educația Anei Cleopatra, fiica pe care o are împreună cu Roxana Ciuhulescu.

Deși despărțirea a avut loc cu aproximativ 5 ani în urmă, vedeta și fostul partener încă mai au câteva bunuri în comun. Se pare că aceștia împart un apartament de peste 100 mp în Capitală, un teren de 6.600 mp și o anexă, pentru acestea existând în prezent un dosar pe rol, potrivit WOWbiz.ro.

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România 2022

Daniel Pavel a venit cu o veste proastă pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană și competiția extrem de dură din cauza problemelor medicale. Prezentatorul a explicat că medicul a hotărât că aceasta nu mai poate să intre pe traseu.

„Medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor care implică efort fizic. Efort succesiv de schimbări de ritm și intensitate.

Tu nu mai poți face față Survivor România 2022. Pentru tine, Roxana, emisiunea se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale.”, a transmis Daniel Pavel, la Survivor România 2022.

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că îi pare rău pentru că este nevoită să se retragă din competiția urmărită de milioane de români. Vedeta a explicat că toate înfrângerile din competiție au fost din cauza problemelor pe care le are. Aceasta a punctat că speră ca toți colegii săi să nu se accidenteze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI