Penelope Cruz, pictorial de senzaţie la 48 de ani. Actriţa îşi etalează decolteul care a făcut-o celebră. Foto

La aproape 50 de ani, Penelope Cruz poate concura și întrece orice adolescentă de pe mapamond. Frumoasa actriță are un trup sculptat parcă de dalta zeilor, o siluetă elegantă și un ten lipsit de riduri, de parcă ar fi descoperit secretul tinereții eterne. Ce pictorial incendiar a realizat bruneta, la 48 de ani.

Cum arată Penelope Cruz la 48 de ani

Penelope Cruz nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai frumoase, talentate și populare actrițe de la Hollywood. Superba actriță de origini spaniole are o carieră impresionantă în Cetatea Filmului, ce datează de mai bine de două decenii.

De asemenea, reputata actriță a reușit să câștige admirația și aprecierea a milioane de cinefili din toate colțurile planetei prin rafinament, eleganță, modestie și discreție, atribute care i-au adus numai cinste, în ultimii 20 de ani.

La 48 de ani, soția lui Javier Bardem pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Cu un trup sculptat, piele măslinie și un chip de păpușă, înaintarea în vârstă a lui Penelope Cruz poate fi asemănată cu degustarea celui mai savuros vin, într-un decor romantic, sub clar de lună, cu sunetele dulci ale unei viori pe fundal.

Penelope Cruz este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează fotografii de excepție de la cele mai recente pictoriale ale sale. Diva arată senzațional, atât în costum de baie, cât și în tricou și blugi, precum și în rochii de cocktail.

Actrița este perfect conștientă de atuurile fizice evidente care au consacrat-o, de-a lungul anilor, precum pielea măslinie, buzele cărnoase, ochii mari, sânii rotunzi și picioarele de fotomodel, atribute pe care nu se sfiește să le arate în toată splendoarea lor, spre deliciul fanilor.

E căsătorită cu actorul Javier Bardem, tatăl copiilor săi

În 2001, Penelope Cruz a devenit cunoscută la nivel mondial, datorită rolului fenomenal interpretat în filmul Vanilla Sky, unde a jucat alături de Tom Cruise, fostul ei partener de viață.

Astăzi, cea mai faimoasă actriță a Spaniei se poate lăuda cu o carieră fulminantă în cinematografie, premii impresionante obținute și o familie fericită.

În anul 2010, Penelope Cruz s-a căsătorit cu alesul inimii sale, cunoscutul actor Javier Bardem. Cei doi au împreună doi copii, pe Leo, în vârstă de 11 ani, și Luna, de numai 9 anișori.

Cei doi actori au reușit să-și păstreze căsnicia discretă, trăindu-și iubirea departe de ochii curioșilor, un ideal pe care multe persoane publice nu reușesc să-l atingă.