Pe cine copiază Adelina Pestrițu cu clipurile ei de etichetă. S-a aflat abia acum

Pe cine copiază Adelina Pestrițu cu clipurile ei de etichetă. S-a aflat abia acum
Pe cine copiază Adelina Pestrițu în clipurile de eticheta?

Adelina Pestrițu face acum parte din vedetele care ‘predau’ internauților eticheta. Bruneta le împărtășește fanilor detalii desprinse din codul bunelor maniere. Aceasta se bucură de cifre măricele la clipurile în cauză. De unde s-a inspirat fosta moderatoare de televiziune?

Pe cine copiază Adelina Pestrițu? De unde s-a inspirat în clipurile ei de etichetă?

Cunoscuta fostă moderatoare de televiziune se bucură de cifre măricele în dreptul unei serii de video pe care a început-o de curând. Fosta colegă de platou a lui Mădălin Ionescu a dat startul bunelor maniere și a început să le arate fanilor cele mai mici detalii din codul etichetei.

Bruneta le spune pas cu pas în special femeilor ce e voie și ce nu e voie să facă în diverse cazuri. În clipurile cu pricina aceasta le arată întocmai cum este nevoie să se așeze pe canapea/scaun sau să-și așeze picioarele și poșeta în diverse conjuncturi.

Iată că mulți dintre internauți au mers exact la ‘sursă’ și au găsit-o pe nimeni alta decât Sofia Marbella, actriță cunoscută care se ocupă cu același lucru. Cu toate astea, nu au avut cuvinte rele la adresa Adelinei care încearcă să îi învețe cu cele mai bune intenții micile lucruri care fac diferența în socientate idiferent de evenimentul la care ar participa. 

Multe dintre sfaturi le-au regăsit de-a lungul timpului și din dreptul Oanei Roman, care a sublinit în anii de când este cunoscută că buna educație se vede în micile detalii. Același lucru face acum chiar și în emisiunea din care face parte –  „Mămici de pitici cu lipici”.

Atac dur la adresa brunetei

Oana Zăvoranu a avut, însă, multe de zis la adresa cunoscutei vedete pe care a pus-o la perete de nenumărate ori: „Nu sunt vreo ciufută, însă simţul ridicolului trebuie să existe ‘la purtător’, în momentul în care te vrei a fi ‘vedeta’ kilului meu, deşi clar, n-ai niciun talent pe undeva, însă ca influenceră, mocangistă, bloghista MY ASS, ce te crezi, îmi pozezi şi îmi filmezi mie, din toate unghiurile posibile , o amărâtă de mâncare, care crezi tu imbecilo, că pentru noi ’muritorii de rând’, nu ca tine, firfizoancă obosită flămândă ce eşti, reprezintă HRANĂ!!!! şi pentru NOI E VREO NAVETă SPAŢIALĂ sau ce? DA, e hrană idioato, adică MÂNCARE, nu motiv de cinci sute nouăzeci de poze şi filmări din toate unghiurile. Şi dacă nu o pozaţi şi filmaţi zilnic pe mâncare, vă stă în gât, nu?”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI