13 apr. 2021 | 22:03

Pe cine a vrut să aducă Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor. Acum e mare vedetă la Pro TV

Monden
Pe cine a vrut să aducă Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor. Acum e mare vedetă la Pro TV

Cronica Cârcotașilor este una dintre cele mai vechi emisiuni din România. În prezent, show-ul de divertisment este prezentat de Șerban Huidu, Codruț Kegheș și fosta bebelușă Ioana Petric.

Cronica Cârcotașilor a împlinit 21 de ani

S-au împlinit 21 de ani de Cronica Cârcotașilor, iar cei trei prezentatori au rememorat clipele de glorie ale emisiunii, dar și câteva personaje pe care emisiunea le-a făcut celebre.

Fosta bebelușă a vorbit despre schimbările din emisiunea pe care o prezintă.  Ea a povestit despre plecarea lui Găinușă.

„Noi ca echipa am trecut și prin bune și prin mai puțin bune împreună, iar acestea din urmă ne-au apropiat și ne-au unit și mai tare. Într-o perioada cu multe schimbări, când Găinușă și o parte din colegi au hotărât să plece și să o ia pe alt drum, a fost un moment de cumpăna în care Șerban trebuia să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea.

Așa că a fost un moment în care Cronica trebuia să găsească alți doi prezentatori decât cei consacrați, care să ducă istoria mai departe. Șerban ne rugase pe fiecare în parte să propunem doi oameni, pe care îi vedeam noi preluând conducerea, care să vină și să dea casting pentru pupitrul cârcotaș”, a spus Ioana Petric, pentru Viva.

Codruț Kegheș, despre rolul lui în emisiune

Pe de cealaltă parte, Codruț Kegheș, celebrul Dezbrăcatu’ a vorbit și el despre rolul lui în Cronica Cârcotașilor.

„Dezbrăcatu de la noi și-ar dori să joace alături de cel care a dat viață acestui personaj în Italia. Cel care interpretează rolul lui Dezbracatu’ este marele Dario Ballantini și mi-ar face o deosebită plăcere să ne cunoaștem și să facem schimb de experiență. El are multe personaje în cadrul emisiunii Striscia din Italia’, a declarat Codruț pentru sursa citată.

Alex Dima, la un pas să fie în echipa Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu, motorul emisiunii, a vorbit și el despre cum era aproape să îl coopteze pe Alex Dima, jurnalistul Pro Tv, în echipa Cronicii Cârcotașilor.

„Aș fi alăturat Cronicii probabil o echipă de reporteri și jurnaliști de investigații. Pot să spun mândru că, înainte de a realiza România te iubesc’, Alex Dima a fost prima mea opțiune. Am și vorbit în sensul asta. Din păcate, n-a fost să fie. Îmi pare însă bine că nu m-am înșelat. Muncesc la Cronică cu aceeași plăcere ca atunci când am început, acum 21 de ani. Când nu se va mai râde la filmări promit să mă opresc!’’, spune Șerban Huidu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro