Pe cine a susținut Nadia Comăneci la Românii au Talent. Chiar ea i-a antrenat pe concurenții de la PRO TV

Pe cine a susținut Nadia Comăneci la Românii au Talent. Chiar ea i-a antrenat pe concurenții de la PRO TV. Sursa foto: fanatik.ro

Finala Românii au Talent nu s-a terminat așa cum și-ar fi dorit Nadia Comăneci. Renumita gimnastă a avut în finala concursului de talente de la PRO TV o echipă de concurenți favorită.

Nadia Comăneci a susținut un cuplu de la Românii au Talent. Le-a fost chiar antrenoare concurenților la PRO TV

Finala celui de-al zecelea sezon Românii au Talent a fost câștigată de Radu Palaniță. Chiar dacă Nadia Comăneci le-a ținut pumnii concurenților de la Duo Maintenant, aceștia nu au fost votați de public.

Nadia Comăneci a apărut la Românii au Telent, cu un mesaj video pentru concurenții preferați, Duo Maintenant, echipă de gimnaști alcătuită din Ludivine Furnon și soțul său, Nicolas Besnard. Campioana mondială a transmis chiar un mesaj video către PRO TV în care și-a arătat susținerea către cei doi.

Ludivine Furnon și soțul său, Nicolas Besnard
Ludivine Furnon și soțul său, Nicolas Besnard. Sursa foto: gsp.ro

Nadia Comăneci, antrenoarea lui Ludivine Furnon

„Zeița de la Montreal” și concurenții Duo Maintenant sunt cunoștințe vechi.  Nadia Comăneci a fost antrenoarea femeii de origine franceză, Ludivine Furnoc. De altfel, aceasta din urmă a declarat că a fost de câteva ori în România datorită Nadiei Comăneci. De asemenea, Ludivine Furnona spus că este foarte atașată de România.

„Sunt foarte atașată de România pentru că toți antrenorii mei au fost români”, a mărturisit Ludivine Furnon de la Duo Maintenant, mamă a doi copii. Fosta mare campioană mondială, care a luat primul 10 din istoria gimnasticii, este mândră de foștii ei sportivi pentru că au ajuns pe „scene mai mari”, făcând referire la emisiunea de talente difuzată la postul de televiziune Pro TV.

Mesajul Nadiei Comăneci

Dragă Ludivine, am fost foarte bucuroasă când am văzut că ai primit Golden Buzz la Românii au talent. Prestația ta alături de soțul tău a fost spectaculoasă.

Sunt foarte fericită că gimnastica și pasiunea pentru gimnastică te-au adus și pe altfel de scene. Scene mai mari. Îți doresc succes! Baftă”, a spus într-un video de susținere Nadia Comăneci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI