Pe ce site rușinos a ajuns Bianca Drăgușanu. Sigur îi va afecta imaginea de bogătașă

Pe ce site rușinos a ajuns Bianca Drăgușanu. Sigur îi va afecta imaginea de bogătașă
Bianca Drăgușanu, din nou în mijlocul controverselor. Pe ce site a apărut

Bianca Drăgușanu este o prezență extrem de cunoscută în mediul virtual. Vedeta se bucură de unele dintre cele mai inedite piese vestimenare pe care le expune ori de câte ori are ocazia, dar, de această dată, blondina a apărut pe un site rușinos ce îi va afecta imaginea într-un mod grav.

Bianca Drăgușanu a comis-o! Pe ce site rușinos a ajuns

Vedeta se bucură de o mulțime de admiratori pe social media, așa că fanii știu deja că blondina are o grămadă de haine și accesorii pe care le expune ori de câte ori are ocazia. De această dată, se pare că Bianca Drăgușanu a comis-o! Fosta parteneră a lui Alex Bodi se laudă cu numeroase perechi de ochelari pe Instagram, dar nu toată lumea știe adevărul despre aceste piese.

Se pare că ochelarii de soare deținuți de Bianca Drăgușanu nu ar fi așa de scumpi precum credeau fanii blondinei. De curând, fotografia sa a apărut pe AliExpress, un site ce se ocupă cu vânzarea produselor fabricate în China. În timp ce admiratorii blondinei credeau că aceste accesorii ar valora foarte mult, o pereche ajunge doar la suma de 3 dolari, un preț accesibil pentru toată lumea.

Bianca Drăgușanu, Aliexpress, haine, haine ieftine
Ochelarii purtați de Bianca Drăgușanu se găsesc pe AliExpress

Cât costă ținutele Biancăi Drăgușanu. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Nu este prima oară când Bianca Drăgușanu trezește curiozitatea tuturor atunci când vine vorba despre stilul ei vestimentar. Ținând cont că aceasta este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, nu mică le-a fost mirarea fanilor când au descoperit că ea nu este așa de pretențioasă și îmbracă piese ce nu costă foarte mult.

Mulți ar crede că Bianca Drăgușanu dă mii de euro pe ținutele sale, dar adevărul este altul! Mai multe fotografii în care apare blondina circulă pe internet, iar imaginea sa de divă ar putea să fie afectată pentru totdeauna. Fanele ce o urmăresc și-ar dori să îmbrace piesele vestimentare pe care le expune vedeta pe social media, dar puține știu că există unele articole identice și pe AliExpress.

Ce s-a întâmplat după ce s-a aflat adevărul despre costumele de baie deținute de vedetă

Este foarte clar că Bianca Drăgușanu câștigă foarte mulți bani de pe urma colaborărilor de pe Instagram cu diferite brand-uri, dar standardele sunt încălcate și multe persoane pot să rămână dezamăgite. Spre exemplu, blondina s-a fotografiat într-un costum de baie ce costă doar 58 de lei pe site-ul cu produse fabricate în China, dar, în schimb, acesta era vândut la suprapreț pe platforma de socializare.

Nu s-a întâmplat doar cu un singur produs. Pe lângă faptul că blondina a apărut în diferite rochii de seară ce puteau să fie găsite la un preț accesibil, ea s-a pozat într-un alt costum de baie dintr-o singură bucată ce ajungea la prețul de 32 de lei. După ce s-a observat ce se întâmpla, de fapt, cu ținutele blondinei, brand-ul de pe Instagram și-a dezactivat contul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI