Pe ce a dat un român peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia. Bacşişul lăsat ospătarilor

Pe ce a dat un român peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia. Bacşişul lăsat ospătarilor
Notă de peste 3.000 de euro plătită de un român în Grecia.

Un român a cheltuit peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia. Nota plătită de el a ajuns virală, iar majoritatea oamenilor s-au întrebat pe ce a plătit o astfel de sumă. Acesta a lăsat și bacșiș pentru chelnerul care l-a servit în acea zi. El a fost mulțumit de servicii și nu s-a uitat nici la banii pe care i-a lăsat angajatului care i-a făcut ziua mai frumoasă. Ce a consumat în valoare de 3.332 de euro?

Notă de peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia: un român nu s-a uitat la bani

Unii români nu se uită la bani mai ales când se află în vacanță, timp în care alții abia își permit să își ducă modest traiul de zi cu zi în contextul scumpirilor. Un bărbat a ales Grecia ca destinație de distracție pentru vara aceasta. Cel din urmă a surprins cu suma pe care a fost nevoit să o lase la finalul mesei.

Mai exact, acesta a plătit 3.332 de euro și a lăsat și un bacșiș pe măsură. Grecia este preferată de mulți de la noi care aleg să își petreacă zilele de relaxare din vară acolo. Mulți se simt ca acasă deja, iar mai ales cei care își permit se bucură de tot confortul.

Un turist a devenit cunoscut după ce s-a lăudat cu o notă de plată uriașă de la un restaurant din Grecia. România a comandat preparate tradiționale grecești, dar și băuturi alese. Nota de plată a fost la final nu mai puțin de 3.332 de euro. Încântat de modul în care a fost servit și de calitatea produselor, el a răsplătit ospătarul cu 499.90 de euro.

,,Eu până azi nu am mai văzut”

În mediul online circulă tot mai multe informații despre anumite taxe din restaurantele din Grecia. Un alt român a publicat de curând un mesaj care face referire la o taxă de pahar și capac. Mulți au rămas surprinși când s-au trezit cu 0.05 cenți adăugați pe nota de la comandă. Abia acum au aflat unii români de ce se trezesc cu această sumă pe bon care nu vine din dreptul celor comandate.

,,Dacă vedeți pe undeva 0.05 cenți și nu știți ce e, să știți că e taxa de pahar și taxa de capac. Eu până azi nu am mai văzut. Și plastic și carton. Sunt trecute 2 capace în loc de unul pe care l-am primit, dar nu o să ne certăm pentru 0.05 cenți, nu?”, scrie turistul român în postarea de pe Facebook.