Pe câți bani închiriază Mihai Trăistariu cele 7 apartamente din Mamaia? Ce obiecte îi fură turiștii: ”I-am amenințat că îi bag la pușcărie!” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
27 05. 2024

Solistul Mihai Trăistariu s-a dovedit a fi norocos, nu numai în muzică, unde s-a bucurat și de recunoașterea internațională, după performanța de la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, ci și în turism. Deține șase apartamente în Mamaia, iar, mai nou, a mai cumpărat unul, de lux, de cinci stele, pe care îl închiriază turiștilor pe bani grei. În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, el ne-a vorbit despre această afacere estivală, în care a înregistrat, firește, și pagube.

Cu cât își închiriază Mihai Trăistariu cele șapte apartamente din Mamaia în 2024: ”Nu cobor ștacheta!”

Artistul Mihai Trăistariu ne-a spus cu cât închiriază, în 2024, cele șase apartamente de 3-4 stele, pe care le deține în Mamaia, dar și noul apartament, de cinci stele, situat într-un complex de lux de la malul mării:

”Noul apartament, fiind de lux, la malul mării, cu spa, cu sală de fitness, cu farmacie, cu magazin, situat într-un complex de lux, în formă de U, arată ca un vapor, îl închiriez vara asta, în lunile de vârf, cu 180 de euro pe noapte.

Mă aliniez și eu celor de aici, care închiriază în regim de 5 stele. Nu vreau să cobor ștacheta, în lunile de vârf, însă, în restul anului, mai scad prețul, vreau să îl închiriez tot timpul.

Iar celelalte 6 apartamente, în lunile de vârf, le închiriez cu 350 de lei pe noapte, în rest, cu 250 și cu 300 de lei”, ne-a spus Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Deși a învățat, în timp, mersul lucrurilor, în această afacere, care anual îi aduce în jur de 40.000 de euro, Mihai Trăistariu nu crede că va investi în turism și peste graniță:

”Nu cred că o să-mi cumpăr apartamente în Bulgaria și nici în alte țări. Nu de alta, dar, dacă nu ești, acolo, lângă afacere, nu merge. Trebuie să fii la fața locului, ca să vezi cum merg lucrurile, altfel, te fură ăștia!”.

Vezi și Mihai Trăistariu, care câștigă sute de mii de euro din turism, îl invită pe Robert de Niro să-și deschidă un hotel și în România: ”Avem potențial”. Ce a pățit în Bulgaria EXCLUSIV

Ce obiecte i-au furat turiștii, la plecare: ”I-am amenințat că îi bag la pușcărie!”

Mihai Trăistariu recunoaște că a înregistrat și pagube, din partea turiștilor, care, înainte să elibereze camerele, își bagă câte un suvenir în geantă:

”Am avut și turiști străini, chiar de Paște, din Franța, pentru că eu sunt înregistrat și pe site-urile mari de vacanțe. Cele mai mari pagube mi le-au făcut însă românii care locuiesc la țară, ei lasă mizerie, sunt needucați. Cei de la oraș lasă patul făcut, spală chiar și chiuveta.

Unii mi-au furat brichetele, alții pleacă, n-o să credeți, cu foenul și cu scrumiera. În primul an, cumpărasem și eu niște lingurițe tare frumoase, în formă de pește, dar au dispărut și alea.

Așa că le-am înlocuit cu tacâmuri de 3 lei, ca să nu le mai fure, să nu îi mai tenteze. Alții mi-au luat până și lenjeriile și prosoapele curate, sigilate, din dulap.

I-am sunat și i-am amenințat că îi bag în pușcărie. După o oră, s-au întors și mi le-au înapoiat, pe toate, de frică”, povestește Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și Mihai Trăistariu, spaima concurenței, în sezonul estival 2024. Cât costă să dormi, pe Litoral, în paturile lui? ”Am și o ofertă pentru cei în luna de miere” EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu lucrurile uitate în camere de turiști: ”Avem birou de obiecte pierdute”

Alți turiști sunt, dimpotrivă, uituci, în graba de a împacheta și de a se întoarce acasă, așa că Mihai Trăistariu a găsit diverse obiecte în apartamentele lui din Mamaia. Dar, au fost recuperate, într-un final, de proprietari:

”Și-au mai uitat, la mine, ba colace, iconițe, obiecte mici. Le-au recuperat, însă, următoarea vară, când au revenit să stea la noi. Avem și un birou de obiecte pierdute, așa că totul se recuperează”, a mai menționat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Playtech Știri.