Pavel Bartoș, eșec total la Pro TV. Șefii au fost extrem de dezamăgiți, nimeni nu credea că e posibil

Pavel Bartoș, eșec total la Pro TV. Șefii au fost extrem de dezamăgiți, nimeni nu credea că e posibil
Pavel Bartoș se confruntă cu probleme la Pro TV. Ce s-a întâmplat

Pavel Bartoș întâmpină dificultăți la Pro TV! Acesta a acceptat provocarea de a prezenta sezonul doi al show-ului ‘Masked Singer’, dar a primit o veste incredibil de proastă de curând. Toată echipa de la postul de televiziune a fost dezamăgită de ce s-a întâmplat.

Șefii Pro TV, dezamăgiți. Ce s-a întâmplat cu show-ul moderat de Pavel Bartoș

Masked Singer, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, a revenit pe micile ecrane! Vedetele aflate în juriu fac tot posibilul să afle cine se ascunde sub măști, iar publicul stă cu sufletul la gură pentru a afla tot felul de indicii ce o să îi ducă mai aproape de adevăr.

Joi seara, din păcate, echipa de la Pro TV a primit o veste rea. În timp ce o nouă celebritate a fost demascată, aflându-se că sub masca de Emoji era chiar Carla’s Dreams, se pare că telespectatorii nu au fost așa de atrași pentru a-l urmări pe Pavel Bartoș și pe cei 4 detectivi.

Ce preferințe au avut românii. Masked Singer se află pe locul 2

În timp ce debutul noului sezon Masked Singer s-a bucurat de un succes imens, se pare că publicul din România nu a fost la fel de entuziasmat și de a doua ediție, iar cifrele recente arată că un alt program de televiziune a câștigat inimile telespectatorilor, potrivit Impact.ro.

Mai exact, în timp ce Masked Singer s-a clasat pe locul 2 în preferințele publicului, rivalul Pro TV a ajuns pe primul loc cu serialul Adela, difuzat în același interval orar. Această producție a fost extrem de îndrăgită încă de la primele episoade, așa că telespectatorii i-au rămas fideli.

Ce probleme a avut Pavel Bartoș la filmările Masked Singer

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune, așa că mulți s-au bucurat când au aflat că o să prezinte Masked Singer. Totuși, filmările nu au fost lipsite de anumite dificultăți, mai ales pentru că fiicele starului și-ar fi dorit să vină în platou, lucru ce nu a fost posibil în contextul pandemic.

„Mă întreabă cum e la filmările pentru Masked Singer, însă cu rigorile astea nu au voie să vină aici, pentru că nu e ca la orice tip de live.

Ele așteaptă să vadă showul din toamnă. Viața m-a învățat să mă nasc să fiu pregătit. Va întra în clasa a-I-a, are 7 ani (n.r. Sofia).

Rita, cea mijlocie, este clasa a VII-a, ea este cu desenul, vrea să se facă arhitect, să dea la arhitectură. Cea mare, Eva, intră într-a XII-a, ar vrea să dea la Drept sau mai vedem.”, a spus Bartoș pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI