Paula Chirilă, primele declarații după ce a demisionat de la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Unde a plecat, de fapt EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
30 08. 2023

Pe Paula Chirilă, telespectatorii Antenei Stars erau obișnuiți să o vadă seară de seară în platoul emisiunii lui Dan Capatos. Dar iată că toamna vine cu noi provocări pentru îndrăgita actriță. Aceasta și-a dat demisia de la Xtra Night Show și se va alătura unor alte proiecte de succes. Unde va putea fi văzută de acum Paula Chirilă. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Paula Chirilă a plecat de la Xtra Night Show

Îndrăgita actriță Paula Chirilă a renunțat la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, moderată de Dan Capatos. Noul sezon a început luni, 28 august, de la ora 21.30, dar fără vedetă, ea fiind înlocuită de alte nume importante din trust.

Prezentatoarea TV nu va dispărea de pe micile ecrane, ci va putea fi văzută în cadrul unei alte emisiuni de la Antena Stars. Este vorba despre Mireasa. Capriciile Iubirii, acolo unde Paula Chirilă a mai fost invitată și în sezoanele trecute.

”Cu regret am părăsit barca celor de la emisiunea lui Dan Capatos, îi apreciez pe colegii mei, cu care am făcut lucruri foarte frumoase. Mi-e dor de ei, dar asta e viața, s-ar putea să ne mai întâlnim în proiectul meu personal. Le urez mult succes celor care au venit la emisiunea lui Dan Capatos!

M-am mutat în echipa de la ”Mireasa. Capriciile Iubirii”, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 19.00 la Antena Stars, unde mă mulez foarte bine, îmi place noul format, m-au primit frumos, e un proiect curat, este despre dragoste, despre relații, mă simt foarte bine acolo.

Sunt și cu Gabriela, o admir, face foarte bine munca pe care o face, i-am ținut locul, când a fost nevoie, că de aceea suntem colegi.”, a spus blondina.

Paula Chirilă

Din ce alt proiect va mai face parte

Dar asta nu este tot! Pe lângă emisiunea Mireasa. Capriciile iubirii, Paula Chirilă va apărea va mai apărea într-un show de la același post. În weekend, va reveni la Antena Stars și emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, astfel că actrița, a acceptat să facă parte din proiect alături de Cristina Cioran şi Roxana Vancea.

”Iar acesta nu este singura emisiune unde telespectatorii mă pot urmări în această toamnă: mai este un proiect nou pentru mine, super provocator – Mămici de pitici, cu lipici, difuzat duminica, de la 20.00, unde atât eu, cât şi colegele mele, Cristina Cioran şi Roxana Vancea, vorbim deschis despre problemele cu care se confruntă mămicile cu copii de diferite vârste (eu reprezint aici mămicile de pre-adolescenţi şi adolescenţi).

Mă onorează când mi se cere să țin locul cuiva, nu vreau să iau proiectele nimănui, cred în karmă, că ceea ce dai în Univers se întoarce. Sunt convinsă ca va veni și proiectul meu, la timpul potrivit”, a declarat Paula Chirilă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Cine sunt cuplurile care au intrat în ”Cursa Iubirii” de pe Prima TV. Alex şi Ana de la ”Mireasă”: ”Vrem să aflăm cum reacţionăm sub presiune” EXCLUSIV