Patrick Mouratoglou, decizie care i-a uimit pe internauţi. A făcut-o chiar după divorţul Simonei Halep: „Mi-a dat block”

Patrick Mouratoglou, decizie care i-a uimit pe internauţi. A făcut-o chiar după divorţul Simonei Halep: „Mi-a dat block”
Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep, în ziua în care jucătoarea din România a împlinit 31 de ani

Patrick Mouratoglou, decizie care i-a uimit pe internauţi. Antrenorul Simonei Halep, despre care se zvonește că ar fi motivul real al despărțirii dintre sportivă și Toni Iuruc, a luat o hotărâre aparent inexplicabilă. Francezul a blocat un utilizator important al platformei Twitter, care era fan al unei jucătoare pe care a antrenat-o înainte de Simona Halep.

Patrick Mouratoglou, decizie care i-a uimit pe internauţi

Patrick Mouratoglou i-a lăsat pe toți internauții fără cuvinte, după gestul pe care l-a făcut. Totul are legătură cu un utilizator important de pe platforma socială Twitter. Este vorba despre contul „Marty”, care ar fi administrat de un fan al Serenei Williams, jucătoare pe care francezul a antrenat-o înainte de Simona Halep.

Contul „Marty” a fost blocat de către francez. Atitudinea antrenorului a fost pusă pe seama orgoliului exagerat de care acesta ar fi dat dovadă în repetate rânduri. Totuși, internautul care administrează contul „Marty” a transmis public că nu știe motivul pentru care a fost nevoie să se recurgă la o astfel de hotărâre.

„Patrick Mouratoglou mi-a dat block! Habar nu am de ce a făcut asta. Nu l-am etichetat niciodată și nici nu am vorbit despre el în ultimele zile”, a transmis deținătorul contului de Twitter, care a strâns peste 4.000 de urmăritori.

Antrenorul Simonei Halep, gelos pe Serena Williams?

Decizia luată de Patrick Mouratoglou nu îl pune deloc într-o lumină bună pe acesta. Internauții au început să se întrebe care este realul motiv pentru care a restricționat accesul utilizatorului la contul său. Într-o notă de umor, un urmăritor al contului „Marty” a oferit răspunsul. Antrenorul ar fi gelos pe Serena Williams.

„Se confirmă că e gelos!”, a comentat un urmăritor la anunțul făcut de administratorul „Marty”.

Teoria geloziei a luat naștere pe fondul situațiilor din trecut. Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams înainte de a semna cu Simona Halep. Francezul ar fi trăit o scurtă poveste de iubire cu jucătoarea de tenis.

La scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams, bărbatul a divorțat de cea de-a doua sa parteneră. Acest lucru nu a făcut decât să amplifice suspiciunile referitoare la înșelat.

Citește și: Patrick Mouratoglou, „șifonat” din toate direcțiile după retragerea Serenei Williams. „Atât a putut?”. Ce mesaj a transmis antrenorul lui Halep

De altfel, zvonurile despre motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc îl implică, din nou, pe Patrick Mouratoglou. Unele voci susțin chiar că actuala parteneră a antrenorului francez are de gând să o „pună la punct” pe sportivă, determinând-o să încheie colaborarea pe care o are cu soțul ei în tenis. Totul, de teamă să nu se repete istoria.