Patrick Borcea va deveni milionar în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani VIDEO

Patrick Borcea va deveni milionar în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani VIDEO
Fiul lui Cristi Borcea este un afacerist de succes! Câți bani va câștiga

Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea, a dat lovitura! Se pare că tânărul a moștenit talentul de la tatăl său atunci când vine vorba despre afaceri și va deveni milionar în euro. El a știut exact ce proiect își dorește să lanseze pe piața din România, îmbogățindu-se rapid de la o vârstă fragedă.

Patrick Borcea, o nouă lovitură de succes. Ce afacere îi va aduce mulți bani

Patrick Borcea și-a îndreptat atenția spre un viitor ansamblu din Constanța! Fiul lui Cristi Borcea s-a decis să se implice în diferite afaceri pentru a se asigura că strânge o avere uriașă. Acesta deține 50% din firma Geometrik Build, ce a fost înființată anul trecut. Tânărul ce va împlini 24 de ani în decembrie colaborează cu Valentin Țăranu pentru această afacere.

Un nou ansamblu se va construi pe străzile din Constanța. Proiectul va avea 384 de apartamente, iar în primă fază o să fie gata 192, urmând ca celelalte să fie puse la punct până în 2023. Locuințele se vor regăsi pe strada General Ioan Eremia și vor avea prețuri piperate. Pentru apartamentele de două camere românii vor fi nevoiți să scoată din buzunare 63.000 de euro plus TVA și 85.100 de euro plus TVA pentru cele ce au trei camere.

Se pare că proiectul fiului lui Cristi Borcea deja se bucură de un mare succes. Alina Verdeață, agentul exclusiv al proiectului South Side Residence pornit de Patrick Borcea și Valentin Țăranu, a declarat că deja există foarte mult interes pentru noile apartamente ce promit să fie extrem de frumoase. Câteva persoane deja vor să cumpere locuințe în ansamblul rezidențial.

„Chiar dacă vânzările au început în urmă cu doar o lună, deja s-au contractat 15% din unitățile primei faze. Proiectul se adresează tinerilor sau familiilor care vor sa achiziționeze o locuință nouă într-un ansamblu rezidențial cu toate facilitățile integrate.”, a declarat Alina Verdeață.

Patrick Borcea, un afacerist de succes. De ce proiecte se ocupă

Patrick Borcea este asociat la firmele Torquaz General Trading SRL, Geometrik Construction & Engineering SRL și Royal Art Events SRL, semn că fiul fostului patron de la Dinamo nu a stat degeaba și a vrut să se implice în cât mai multe afaceri pentru a strânge sume uriașe de bani, potrivit Ziua Constanța. Acesta îi calcă pe urmele tatălui său faimos și nu se dă în lături de la achiziții scumpe ce o să îl îmbogățească.

Patrick Borcea este fiul cel mare al cunoscutului afacerist, așa că nu este de mirare că acesta deja este foarte implicat în diferite proiecte la nici 24 de ani. Complexul rezidențial numit South Side Residence se anunță a fi unul ce va duce definiția luxului la un alt nivel, așa că românii se vor bate pentru o astfel de locuință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI